Kiss – Magnetic Eyeliner & Lash Kit | Review

kiss magnetic eyeliner & lash kit

Ik denk dat we allemaal op een bepaald punt in ons leven gestruggled hebben om nep wimpers aan te brengen. KISS heeft hier een antwoord op namelijk de Magnetic Eyeliner & Lash Kit. Hit or miss? Lees mee!

De Magnetic Eyeliner & Lash Kit

De naam zegt eigenlijk al alles. Deze kit bevat een eyeliner en een paar wimpers, die dus heel makkelijk door magneetjes aan te brengen zijn. Er zit een gebruiksaanwijzing in, wat eigenlijk voor zichzelf spreekt. Namelijk: je brengt de eyeliner aan langs je wimperrand en vervolgens ‘zet’ je de wimpers er zo op. Step 1, 2, Easy peasy.

Line, lash, done!

Verder zijn dit de kenmerken van deze kit:

  • de wimpers blijven lang zitten
  • de wimpers zijn herbruikbaar
  • de eyeliner vlekt niet
  • de wimpers bevatten 5 magneten
  • dermatalogisch getest
  • verrijkt met biotine

De Magnetic Eyeliner & Lash Kit in gebruik

Allereerst moet je de eyeliner goed schudden. Ik was dit uiteraard vergeten dus ik heb t zo langs mijn oog gesmeerd haha. Het eerste wat opviel: de eyeliner is goed gepigmenteerd en super zwart! je kan er makkelijk een dun lijntje, of naar wens een dikkere lijn mee maken. Het is een dun kwastje. Je moet dan de eyeliner goed laten opdrogen voordat je de wimpers aanbrengt.

kiss magnetic eyeliner
Alleen de magnetic eyeliner aangebracht

De wimpers hebben elk 5 kleine magneetjes op de band zitten. Ik pak normaal altijd de wimper op met een pincet, nu merkte ik wel dat ook daar de wimper meteen aan plakt door de magneten dus daar moet je even op letten. Nou, echt, het aanbrengen van nepwimpers was nog nooit zΓ³ makkelijk. Ik hield de wimper boven mijn oog en hij ‘plakt’ meteen aan de eyeliner. Mocht je hem nog iets willen aanpassen kun je hem makkelijk nog even oppakken en verplaatsen.

De wimpers zelf vind ik eerlijk gezegd niet heel mooi. Het ziet er meer uit als een paar sprietjes, oeps. Deze lash stijl ziet er dan wel weer heel natuurlijk uit.Met een snelle blik op google kwam ik er achter dat er nog veel meer stijlen van deze magnetische wimpers van Kiss bestaan, dus dat hoeft geen probleem te zijn. Ik zag een paar mooie, dramatische exemplaren die wat meer bij mij zouden passen!

kiss magnetic eyeliner & lash kit

Draagtest

De wimpers voel je amper zitten. Dat vind ik fijn, want ik persoonlijk kan al snel last hebben van de wat zware ‘feel’ van sommige lashes.

De magneetjes vallen gelukkig verder niet op als je de wimpers op hebt. Wel viel me op dat je witte ‘puntjes’ ziet op de lash lijn, dit zie je ook goed op de draagfoto’s. Mocht je dit echt niet willen kan je natuurlijk nog met eyeliner erover heen gaan, dan zal dat niet meer opvallen.

Na een uur ongeveer keek ik in de spiegel en zag dat aan de binnenkant van mijn oog één van de wimpers een stukje was losgelaten. Daaronder was dan ook een stukje eyeliner verdwenen, dus ik kreeg hoe dan ook de wimper niet meer goed geplakt. Misschien heeft dit toch te maken met dat ik de eyeliner niet had geschud? Dat zou er namelijk voor moeten zorgen dat de magnetische deeltjes overal weer komen. Verder bleven de wimpers wel goed zitten.

Het verwijderen van de wimpers gaat super makkelijk. Je hoeft er alleen maar zachtjes aan te trekken en hij komt los. De eyeliner is makkelijk te verwijderen met een olie of make-up remover.

Conclusie

Deze magnetische lashes zijn echt een ideale uitkomst voor mensen die moeite hebben met wimpers aanbrengen. Ik moet zeggen, na heel lang oefenen heb ik t redelijk onder de knie maar zelfs ik struggle er nog wel eens mee haha. Deze kit is super makkelijk in gebruik, je hebt de wimpers binnen een minuut op je ogen! Deze stijl vind ik persoonlijk niet zo mooi maar gelukkig zijn er ook nog andere verkrijgbaar.

Ik denk dat, mits je de eyeliner goed schudt en wellicht twee laagjes of in ieder geval een goede, dikke laag eyeliner aanbrengt, dat deze wimpers een dag dragen goed zouden overleven. Het makkelijke is, mocht er iets gebeuren dan kan je hem zo weer op je oog plaatsen. Neem eventueel de eyeliner mee, werk die wat bij en plaats de wimper weer terug. Foolproof!

Nog een groot voordeel is dat je deze wimpers eigenlijk eindeloos kunt gebruiken. Ze worden niet vies, je hoeft ze dus ook niet schoon te maken of lijm te verwijderen. Uiteraard gaat de eyeliner wel op. Ik heb de eyeliner los wel zien staan op Amazon (.com) maar nog niet op een Nederlandse site. Dat zou het wel extra makkelijk maken!

Overige info

De Magnetic Eyeliner & Lash Kit van Kiss is oa te bestellen op de website van Anvy en kost €15,99.

*Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb.

Misschien vind je dit ook leuk:

Catrice – Brush Ink Tattoo Liner | Review: https://themakeupmommy.nl/catrice-brush-ink-tattoo-liner/

Max & More Gel Eyeliner | Review: https://themakeupmommy.nl/max-more-gel-eyeliner/

Get It Girl Eye Eye Captain Liquid Eyeliners | Review: https://themakeupmommy.nl/get-it-girl-eye-eye-captain-liquid-eyeliner/

You may also like

5 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.