Kaleidos – Sky Walker Highlighter | Review

kaleidos sky walker highlighter

In mijn Makeup Haul Januari vertelde ik al dat ik meer indie brands wil proberen dit jaar. Kaleidos is een indie merk wat ik al een tijd wilde uitproberen. De mooie highlighters had ik al vaak voorbij zien komen op mijn Instagram. Sky Walker is de eerste highlighter die ik van Kaleidos probeer en die laat ik vandaag aan jullie zien!

Kaleidos Sky Walker Highlighter

Kaleidos staat bekend om hun prachtige multichrome highlighters. Alle highlighters vallen onder de The Spage Age highlighters en hebben qua naam dus allemaal iets te maken met ruimte. Sky Walker is bijna ijswit met een shift naar blauw. Ik was van tevoren wel heel benieuwd of dat dan wel draagbaar zou zijn, maar ik wilde deze toch graag proberen, omdat ik hem er zó gaaf uit vond zien.

kaleidos sky walker highlighter

De highlighters van Kaleidos koop je op hun eigen site voor $14. Het wordt vanuit China verzonden, maar geen zorgen: in principe krijg je géén douanekosten, en mocht je die toch wel krijgen dan kun je Kaleidos mailen en krijg je het terug! Goed geregeld.

De verpakkingen van de highlighters vind ik ook zó leuk! Echt heel uniek en goed over nagedacht. De highlighter zelf is een vierkanten, soort tinnen (?) doosje en binnenin vind je de highlighter die rond is. Als ik heel eerlijk ben, vind ik wel dat de highlighter zelf een beetje aan de kleine kant is.

Sky Walker swatch

kaleidos sky walker highlighter swatch

De shift naar blauw is ontzettend moeilijk om op de foto te krijgen hoewel je die in het echt echt goed kunt zien. Ik heb de 2e foto erbij toegevoegd omdat je het daar iets beter kunt zien. De highlighter is in ieder geval heel goed gepigmenteerd!

De highlighter in gebruik

Ook hierbij heb ik een 2e foto toegevoegd waarbij ik de brightness iets naar beneden heb gegooid, zodat je de blauwe deeltjes kunt zien. Het is echt een bijzondere highlighter en in het echt zie je héél goed de blauwe toon in de highlighter. Het is alleen heel moeilijk op de foto te zetten.

De highlighter is echt heel goed gepigmenteerd. Één veeg met je kwast is eigenlijk al voldoende. Ik vond wel dat hij wat fall-out had, de rest van mijn gezicht zat een beetje onder de glitter. Volgende keer zou ik hier iets voorzichtiger mee doen, of misschien mijn kwast sprayen zodat de fallout minder is.

Ik zou deze highlighter niet zo snel in mijn ‘dagelijks leven’ gebruiken omdat hij wel heel erg out there is. Hij valt echt op. Ik vind hem wel heel gaaf om te gebruiken bij mijn looks dus dat ga ik zeker ook doen.

Ken jij het merk Kaleidos al en wat vind je van deze highlighter?

Xo,

The Makeup Mommy

You may also like

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.