Kaleidos Club Nebula palette | Review

Sinds een tijdje volg ik youtuber Angeschka en ben ik een groot fan van haar geworden in korte tijd. Toen kondigde ze haar collaboration palette Club Nebula met Kaleidos aan en ik móest hem hebben. Gelukkig kon ik hem meteen met de release bemachtigen! Vandaag laat ik jullie de looks zien die ik er mee maakte en vertel ik wat ik er van vind. Lees je mee?

Kaleidos Club Nebula palette

Het Club Nebula palette is dus gemaakt in samenwerking met de Zweedse Youtuber Angeschka. Op Youtube kun je haar vinden onder de naam Angelica Nyqvist. Momenteel is het palette uitverkocht, maar Angeschka heeft al aangekondigd dat er nog een restock komt. Houd dus vooral de Kaleidos site in de gaten. Het palette kost $45 en je krijgt niet te maken met douanekosten.

Laatst reviewde ik al de Sky Walker highlighter van Kaleidos, welke een multichrome highlighter is. In het Club Nebula palette vind je óók van die prachtige multichrome finishes! Het palette bevat 15 oogschaduws met duochrome, multichrome en matte oogschaduws. De verpakking is al geweldig vind ik en past echt bij het palette.

Swatches

Zoals je wel kunt zien, is het Club Nebula palette ontzettend goed gepigmenteerd. Ik had vrijwel geen enkele moeite met geen enkele oogschaduw. Sommige van de lichte shimmers vallen wat weg op de foto, maar trust me, in het echt zijn ze behoorlijk intens en hebben ze allemaal een mooie shift van wit naar bijvoorbeeld groen of paars. De matte oogschaduws zijn echt fantastisch en voelen heel zacht.

Eyelooks gemaakt met het Club Nebula palette

kaleidos club nebula palette eyelook
kaleidos club nebula palette eyelook

Voor de eerste look werd ik meteen aangetrokken tot de blauwe/groene tinten in het palette en ik moet zeggen dat ik de look heel gaaf vind geworden. Met de tweede look wilde ik een wat subtielere look maken en ook dat is gelukt. Bij de tweede look kun je bovendien heel goed de shift in de shimmer zien die van een perzikkleur naar een lichtroze kleur gaat. Zo mooi!

Review

De oogschaduws in dit palette zijn súper goed gepigmenteerd. Vooral de matte oogschaduws. Sommige van de shimmers zullen beter zijn als je ze als topper gebruikt over een oogschaduw, dan op zichzelf. Hoewel ze wel mooi zijn op zichzelf, maar je moet ze wel opbouwen. 1 nadeel aan sommige shimmers.. ze zijn erg ‘los’. Het zijn absoluut geen losse glitters máár met het gebruiken zitten ze al overal en bij het verwijderen ‘s avonds zitten de fijne glittertjes OVERAL. Twee keer zag mijn hele hoofd eruit als een discobal zelfs na double cleansing etc.. dus wees daar op voorbereid 😉

De kleurenselectie van dit palette vind ik heel gaaf. Het is echt een uniek palette met mooie, kleurrijke diepe tinten. Ik zou dit palette zeker aan je aanraden als je houdt van dit kleurenschema.

Heb jij dit palette kunnen kopen of ga je dit nog doen?

Xo, The Makeup Mommy

You may also like

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.