Juvia’s Place – Wahala Palette | Review

juvia's place wahala palette

Juvia’s Place kennen we inmiddels allemaal wel denk ik – het merk staat bekend om hun heerlijke kleurrijke oogschaduw paletten. Dit is één van de nieuwere paletten van Juvia’s Place, het Wahala Palette. Ik vond hem er gelijk prachtig uit zien met al die kleuren en vandaag laat ik dit palette uitgebreid aan jullie zien! Kijk je mee?

Juvia’s Place Wahala palette

Volgens mij zijn alle paletten van Juvia’s Place gebaseerd op Afrikaanse culturen/volken. Dat kun je wederom weer zien op de mooie verpakking van dit palette. Wahala betekend ‘drama’ en met deze samenstelling van kleuren in het palette zou ik zeggen daar kun je inderdaad aardig dramatische looks mee maken, hihi.

Het Wahala palette bevat maar liefst 20 oogschaduws. 9 Kleuren zijn matte, 8 shimmers en 3 pressed glitters. Geen spiegel, dat zit geloof ik nooit in de paletten van Juvia’s Place, maar ook aan de binnenkant een mooie afbeelding.

Juvia’s Place Wahala palette – Swatches

juvia's place wahala palette swatches

De swatches van het Juvia’s Place Wahala palette. Wauw! De kleuren zijn ten eerste echt prachtig! Dat gezegd hebbende, ik had wat moeite met sommige matte kleuren. De kleuren Fire, Pride, Sis en Woke hadden wat minder pigment dan de andere mattes. Raar, want de andere mattes waren juist wel heel goed. De shimmers voelen allemaal superzacht aan en zijn goed gepigmenteerd. De 3 losse glitters heb ik zonder glitter primer aangebracht dus die zijn nog niet optimaal zo, maar ze zien er zelfs zo al prachtig uit.

Ooglooks

juvia's place wahala palette eyelook

Voor de eerste look die ik maakte met het Wahala palette, heb ik lekker veel kleuren gebruikt. Net als met het swatchen gaf de matte rode kleur Fire wat minder goed pigment af. De andere matte kleuren die ik gebruikte in deze look waren wel goed en blenden ook goed. De glitterlijn heb ik met de kleur Yanga gemaakt, gemengd met een mixing liquid van Revolution Pro.

juvia's place wahala palette eyelook

De laatste tijd hou ik erg van paarse kleuren en dan vooral lila. Voor de tweede look werd ik dan ook echt getrokken naar de paarse tinten in het palette en vooral de twee lila shimmers, Envy en Unafraid, die ik beide gebruikte in deze look. Wauw, wat zijn die shimmers mooi hè? Ze werken ook heel fijn.

Review

Het Juvia’s Place Wahala Palette is een prachtig kleurrijk palette. Ik miste trouwens wel een lichte nude matte kleur in dit palette. Ik vind het altijd fijn met zo’n kleur het bovenste gedeelte van de look uit te blenden. Natuurlijk heb ik genoeg van zulke kleuren in andere paletten, maar ik vind het altijd het fijnst om gewoon 1 palette te kunnen gebruiken voor een look.

Bijna alle kleuren waren fijn om mee te werken, sommige mattes die ik al eerder noemde iets minder. Niet dat ze helemaal verschrikkelijk waren, ik moest die gewoon een stuk meer opbouwen.

Ik vind het echt een heel veelzijdig palette. Na deze twee looks had ik nog veel meer ideeΓ«n om te maken met andere kleuren en combinaties, dus dat ga ik zeker nog doen in de toekomst πŸ˜‰

Dus ben je op zoek naar een kleurrijk palette, wat weer eens wat anders is dan een standaard regenboog palette, dan is dit palette wellicht wat voor jou!

Overige info

Je kunt het Juvia’s Place Wahala palette vooralsnog geloof ik enkel nog kopen via hun eigen site. Het palette kost daar $36. Hij is momenteel nog uitverkocht maar hij komt denk ik nog wel terug. Het is wel een limited edition palette, maar meestal komen hun palettes nog wel een aantal keer terug in stock.

You may also like

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.