Juvia’s Place – The Nude Velvety Matte Lipstick – A Mauve Moment | Review

juvia's place the nude velvety matte lipstick a mauve moment

Iedereen weet denk ik wel dat ik een groot liefhebber van lipsticks ben. Recent is het merk Juvia’s Place uitgekomen met hun eerste bullet lipsticks namelijk the Nude Velvety Matte Lipstick lijn. Ik kocht oa de kleur A Mauve Moment, die ik vandaag laat zien. Kijk je mee?

Juvia’s Place The Nude Velvety Matte Lipstick

Juvia’s Place verkocht tot voor kort alleen enkele liquid lipsticks qua lipproducten. Totdat ze laatst een hele lijn aan nude bullet lipsticks hebben uitgebracht, The Nude Velvety Matte Lipsticks. Deze lijn is opgedeeld in 3 categorieën: The Nude Peaches, The Nude Chocolates en de The Nude Mauves. Ik kocht er 1 uit The Nude Peaches lijn: de kleur Me en 1 uit The Nude Mauves lijn: de kleur A Mauve Moment. Vandaag laat ik de kleur A Mauve Moment aan jullie zien.

The Nude Velvety Lipsticks zijn momenteel alleen nog beschikbaar op de officiële site van Juvia’s Place, maar misschien dat ze met tijd ook te koop zullen zijn bij bijvoorbeeld BeautyBay, die al wel een aantal producten van hun verkopen. De lipsticks kosten $14 per stuk.

A Mauve Moment: Verpakking

De verpakking van deze Juvia’s Place matte lipstick vind ik ten eerst al super mooi! De huls is crème-roze met een gradiënt effect. De lipsticks uit the Nude Peaches en the Nude Chocolates hebben overigens een andere kleur op de huls die bij die lijn past. Bovenop staat de J van Juvia’s Place en onderop de kleurnaam. Op de buitenste verpakking staat een tekening van een Afrikaanse vrouw.

De lipstick vorm zelf is wat anders dan ik gewend ben: een soort van driehoekje. Het ziet er apart uit, ik ben benieuwd of dit fijn werkt. De lipstick heeft een fijne geur, het doet me denken aan een andere lipstick, maar ik kom even niet op welke dan.

juvia's place matte lipstick a mauve moment

Swatches

Allereerst de swatch op mijn arm. Door de swatch stencil deed ik het heel voorzichtig anders beschadigd de lipstick snel. Hierdoor moest ik hem wel wat opbouwen maar uiteindelijk kwam er genoeg kleur van af.

juvia's place a mauve moment matte lipstick swatch

En dan de lip swatch. Ik had eigenlijk verwacht dat het een wat diepere, donkere kleur mauve zou zijn maar bij mij vallen kleuren vaak wat lichter uit. Ik vind het wel een mooie kleur voor everyday. Hij was niet in 1 swipe gedekt, ik moest er wel nog even nog een keer overheen.

De vorm van de lipsticks was wel even wennen om aan te brengen. Uiteindelijk ging het best wel fijn, met het dunne stukje kun je wat preciezer werken en met het dikkere stuk kan je goed je lippen invullen.

juvia's place a mauve moment swatch

Review + draagtest

De lipstick voelde in eerste instantie niet echt als een matte lipstick. Hij voelde echt als een crème lipstick, heel zacht en romig. Hij geeft aan het begin ook nog af. Na een tijdje droogt hij wel wat verder op en is hij inderdaad matte, maar niet helemaal transfer proof.

Gedurende de dag bleeft de lipstick goed zitten, ook na wat eten en drinken. Eigenlijk pas ‘s avonds na het avondeten begon hij echt te vervagen van mijn lippen. Ik heb eigenlijk totaal geen last gehad van droge lippen terwijl ik de lipstick echt de hele dag op heb gehad.

Het enige negatieve aan deze lipstick vind ik dus dat hij niet meteen matte is maar dat dat wel een tijd duurt. Ik kan zelf namelijk nogal slecht tegen crème lipsticks. Maar goed, ik denk dat het er wel voor zorgt dat je lippen niet uitdrogen dus dat is wel heel fijn! Hij voelt namelijk wel heel comfortabel.

Heb jij al iets van het merk Juvia’s Place? Ik reviewde laatst al het Wahala palette op mijn blog, lees het artikel hier. Ik was al fan van hun oogschaduw paletten, maar ik ben zeker ook tevreden over hun lipsticks!

Als laatste nog een full face foto waar ik de Juvia’s Place – A Mauve Moment lipstick op heb:

juvia's place matte lipstick a mauve moment

You may also like

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.