Juvia’s Place – Sweet Pinks Palette | Review

juvia's place sweet pinks

Ze staat bekend om hun prachtige gepigmenteerde, kleurrijke paletten. Ze hebben inmiddels ook een hele reeks aan ‘mini’ paletten en ik besloot het Sweet Pinks van Juvia’s Place te bestellen, een klein paletje met enkel roze gekleurde tinten. Kijk je mee?

Juvia’s Place Sweet Pinks

Juvia’s Place kwam in eerste instantie uit met een bundel van 4 mini paletten, maar inmiddels zijn daar al een hoop mini paletten bijgekomen. Elk mini palette bevat 6 oogschaduws en het palette zelf is inderdaad vrij klein, maar de oogschaduws zelf vind ik nog best groot. Daar niks over te klagen dus. Ik schreef laatst al over het Wahala Palette van Juvia’s Place, waar ik ook zeer tevreden over was. Over het algemeen ben ik wel blij met hun paletten, dus ik was benieuwd of dit palette me ook weer blij zou maken.

Volgens mij zijn de mini paletten nog steeds alleen bij Juvia’s Place zelf te koop, het Sweet Pinks palette kost $14.

De verpakking van elk mini palette is in de kleur van het thema van dat palette. Zo is het Sweet Pinks palette dan ook uiteraard lekker roze, met weer prachtige artwork voorop, en op de achterkant de ingrediΓ«nten.

sweet pinks

Het Sweet Pinks bevat 3 matte oogschaduws en 3 shimmers. Ik vind het top dat er echt nog wel genoeg variatie in de tinten zit. Er zit verder geen spiegel in het palette, maar wederom de artwork, zoals in elk Juvia’s Place palette.

Juvia’s Place Sweet Pinks Swatches

swatches sweet pinks juvia's place

Wat een plaatje zo hΓ¨? Ik ben absoluut geen Barbie-type, maar roze oogschaduw vind ik af en toe echt wel heel leuk. Van zo’n roze paletje kan ik ook echt wel blij worden, ik vind die donkere magenta tint ook echt prachtig! De oogschaduws performen allemaal prima zo op de swatches trouwens, met vooral de shimmers die mega goed gepigmenteerd zijn.

Eyelook

sweet pinks juvia's place eyelook

Ik heb dit keer maar 1 ooglook gemaakt, omdat het maar een klein palette is. Ook vond ik dat deze look eigenlijk wel al heel goed laat zien hoe dit palette het doet. De donkere ‘magenta’ kleur heb ik in mijn crease en onder mijn oog aangebracht, en kon ik prima uitblenden met de lichtste roze matte kleur. De shimmer op mijn bewegend ooglid is echt heel mooi en, zoals ik al merkte met de swatches, super goed gepigmenteerd en fijn om mee te werken. Het subtiele witte lijntje heb ik overigens gemaakt met een cake liner van MakeupByTammi, waar ik ook al eerder een review over schreef.

Conclusie

Ik ben wederom weer erg enthousiast over dit palette. Voor zo’n klein palette vind ik toch dat er genoeg variatie in zit binnen de roze kleuren. Je moet natuurlijk wel van roze houden, maar zo niet, dan kun je nog uit een hoop andere mini paletten kiezen πŸ˜‰

Draag jij wel eens roze oogschaduw?

Xo, TheMakeupMommy

You may also like

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.