Jeffree Star x Shane Dawson – Conspiracy Palette | Review

Het Conspiracy palette van Jeffree Star Cosmetics in samenwerking met Shane Dawson. Misschien wel hét palette van het jaar. Natuurlijk moest ik deze hebben en ik ben blij dat ik hem heb weten te krijgen! Is het ook alles wat ik verwacht had?

Shane Dawson’s youtube serie

Al weken volgde ik de youtube serie van Shane Dawson over de behind-the-scenes en making of van het Jeffree Star Conspiracy palette. Volgden jullie dit ook? Je zag al steeds kleuren die ze maakten voor het palette, maar pas op het laatste moment werd het daadwerkelijke design echt laten zien. Ik was toen al zó gehyped voor dit palette dat ik al wist dat ik hem moest hebben – maar gelukkig vond ik hem meteen ook heel gaaf bij het zien van de uiteindelijk versie. Niet iedereen vond hem even gaaf merkte ik – het is dan ook misschien niet een alledaags palette, maar eerlijk is eerlijk, wanneer is een palette van Jeffree dat wel?

Toch vind ik dat er ook een heel aantal meer nude kleuren in het palette zitten, waardoor je hem zowel kunt gebruiken voor een everyday look maar ook voor een wat meer creatieve look, of nighttime look.

Swatches

Ik had al een speciaal swatch stencil besteld voor dit palette, maar daar moest ik nog even op wachten. (heb je hier interesse in, ik haal ze op Etsy bij missfitzdesigns). Afgelopen week kreeg ik die eindelijk, dus hier zijn de swatches! En hoe leuk is het swatch stencil?!

Jeffree Star conspiracy palette swatches
Conspiracy palette swatches

Zoals je ziet is de bovenste rij een hele rij met nude tinten, de middelste rij bevat echt fun kleuren en de onderste rij wat diepere, donkere tinten.

Zoals ik gewend ben van de paletten van Jeffree Star, swatchen alle shades van het Conspiracy palette weer perfect – zeker de shimmer kleuren voelden weer als boter. Ook de mattes zijn goed gepigmenteerd.

Ooglooks

Uiteraard heb ik al wat looks gemaakt met dit palette:

jeffree star conspiracy eyelook
jeffree star conspiracy eyelook
jeffree star conspiracy eyelook

Zoals je ziet kun je alle kanten op met dit palette. Ik heb nog niet eens alle kleuren gebruikt op mijn ogen maar so far so good! Ik vind dat er ook en goede mix in zit van matte en shimmer shades. De oogschaduws blenden als een droom en zijn mega gepigmenteerd – to be honest, ik verwacht ook eigenlijk niets anders meer van mijn favoriete merk 🙂 Heb jij dit palette al, of staat ie nog op je verlanglijstje?

Momenteel is het Conspiracy palette van Jeffree Star overal uitverkocht, maar begin 2020 zal er een grote restock komen! Oa te koop bij BeautyBay, ICI Paris, Morphe etc. Ik heb er zelf €60 voor betaald maar prijzen verschillen per site.

Misschien vind je dit ook leuk:

Jeffree Star Bloodlust palette Review: https://themakeupmommy.nl/jeffree-star-blood-lust-palette/

ABH Norvina Pro Palette Vol 2 Review: https://themakeupmommy.nl/abh-norvina-pro-palette-volume-2-review/

Natasha Denone Mini Lila palette review: https://themakeupmommy.nl/natasha-denona-mini-lila-review/

You may also like

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.