Jeffree Star – Blood Lust palette | Review

Hi Blood Lust, how are ya? Als groot fan van Jeffree Star Cosmetics moest ik uiteraard ook het nieuwste, prachtige paarse palette van Jeffree Star aanschaffen: Blood Lust. Kijk je mee?

Jeffree’s Blood Family

Ik vind Jeffree’s paletten 1 van de beste formules hebben qua oogschaduws. Daarom ben ik er groot fan van en kan ik het elke keer toch weer niet laten om die mooie, maar enigszins prijzige paletten te kopen 馃槈 Stiekem hoopte ik al, v贸贸r de aankondiging, dat het een paars palette zou worden. Ik hou namelijk wel van paarse oogschaduw en Jeffree had nog geen paars palette uitgebracht. Blood Lust is het 3e zusje in de Blood familie, naast Blood Sugar en Blue Blood.

De verpakking van Blood Lust is al minstens zo speciaal als de binnenkant! Het palette heeft de vorm van een hexagon en er zit zacht, paars fluweel op wat super luxe aanvoelt. En het staat z贸 mooi! Het enige nadeel is wel dat het palette wat lastig op te bergen is, maar inmiddels heb ik een aparte la met jeffree paletten want die passen toch nergens anders in haha!

Swatches

jeffree star blood lust palette swatches
Jeffree Star Cosmetics – Blood Lust swatches

Ik heb even moeten wachten met deze review tot mijn speciale swatchstencil voor Blood Lust binnen was. Gaaf is ie h猫? Weer eens wat anders dan de normale swatches.

Dan de swatches zelf. Wat mij opviel is dat ik bij sommige matte tinten wat extra moeite moest doen om een mooie swatch te maken. De shimmers daarentegen waren weer top gepigmenteerd en voelden zo zacht als boter!

Zoals je hier al op de swatches kunt zien, zijn zeker niet alle kleuren in het palette paars. Een rozige, rode, gouden en een groene kleur zijn ook aanwezig in het palette. Ik weet dat meerdere mensen liever hadden gehad dat er nog wat diepere kleuren paars in het palette hadden gezeten. Dit dacht ik eerst ook, maar in ieder geval kun je nu wat meer kanten op met het palette dan als er alleen maar paars in had gezeten. Het maakt het ook wel weer een uniek Jeffree palette, vind je ook niet?

Ooglooks

jeffree star blood lust eyelook
jeffree star blood lust eyelook

Dit zijn 3 looks die ik inmiddels heb gemaakt met het Blood Lust palette. Zoals je kunt zien kun je er echt volledige glam looks mee maken, maar je kunt het paars ook wat subtieler in je look gebruiken waardoor je het wat draagbaarder maakt.

Review

Ik heb nogal wat tegenstrijdige berichten gehoord van wat mensen vonden van het palette. Wat vond ik er nu van? Eigenlijk net als met de swatches, had ik met sommige matte kleuren een klein beetje moeite met het aanbrengen en blenden van de kleuren. Niet dat het een groot probleem was, maar gewoon iets meer dan wat ik van Jeffree gewend ben.

Maar de shimmers, die zijn z贸 mooi en werken zo fijn, eigenlijk maakt dat het voor mij allemaal weer goed. De zwarte kleur, Executioner, die ik in mijn 2e look heb gebruikt is werkelijk prachtig. Het komt niet helemaal over op de foto, in het echt is hij echt intens zwart met allemaal roze glitters erin. En dat is nog niet eens een overlay zoals vaak het geval is met zulke oogschaduws. Dan zitten de glittters alleen bovenop en zodra je die kleur gebruikt dan zijn de glitters daaronder verdwenen. Maar dat is bij deze oogschaduw niet het geval, na gebruik zag ik juist n贸g meer roze glitters tevoorschijn komen!

Over het algemeen ben ik dus weer gewoon heel blij met dit palette. Het is werkelijk een pareltje om te zien, en als je van paarse make-up houdt dan is het een echt een must voor in je collectie!

Heb jij dit palette al in je bezit, of ga je hem nog aanschaffen?

Het Blood Lust palette van Jeffree Star Cosmetics is momenteel overal uitverkocht, maar zodra hij weer restocked is hij oa te koop bij Ici Paris XL, Beauty Bay, The Makeup Spot, etc. Prijzen liggen rond de 鈧60.

De swatch stencil die ik heb gebruikt komt van MissFitzDesign, welke je kunt vinden op Etsy.

Misschien vind je dit ook leuk:

ABH Norvina Pro Pigment palette Vol 2 review: https://themakeupmommy.nl/abh-norvina-pro-palette-volume-2-review/

Natasha Denona Mini Lila palette review: https://themakeupmommy.nl/natasha-denona-mini-lila-review/

You may also like

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.