I Heart Revolution – Tasty Peach Palette | Review

De makeup van I Heart Revolution is altijd een beetje hit or miss voor mij, maar toen ik dit Tasty Peach palette zag, wist ik dat ik hem moest hebben. Dit zijn echt mijn kleurtjes!! Lees je mee?

Het Tasty Peach Palette

Zoals verwacht bevat het Tasty Peach palette van I Heart Revolution perzikachtige kleuren. Daarnaast maken (fel) roze, bruine en paarse tinten dit palette compleet. Het palette bevat 18 oogschaduws, waarvan 8 mattes en 10 shimmers. Het palette kost €11,95 en is oa te koop via Boozyshop.

I Heart Revolution heeft meerdere makeup producten die gebaseerd zijn op fruit/eten en zoals altijd kun je dit goed terugzien in de verpakking. Het palette zelf heeft een oranje kleur met geel en er staan schattige perziken op de bovenkant.

Swatches

i heart revolution tasty peach swatches

Zoals ik al eerder zei, zijn de paletten van I Heart Revolution hit or miss voor mij. Sommige paletten zijn echt heel fijn maar andere geven amper pigment af. Maar hállo! Het Tasty Peach heeft zeker goed pigment zoals je hier kunt zien op de swatches. De shimmers zijn weliswaar ietwat korrelig maar voor de rest heb ik er niks op aan te merken. En die kleuren.. I love it!

Eyelooks

eyelook i heart revolution tasty peach

Ik heb 2 looks gemaakt met het Tasty Peach palette. Één met roze tinten en één met oranje/bruine tinten. Zo kon ik goed zoveel mogelijk van de oogschaduws testen.

eyelook i heart revolution tasty peach

Review

Ik ga het maar gewoon meteen zeggen: dit palette is geweldig! Hou jij er ook niet van als een budget product gewoon een toppertje is? De oogschaduws zijn onwijs goed gepigmenteerd, ze blenden heel makkelijk en mooi en ik had amper last van fallout. Ook de shimmers kon ik goed oppakken met een kwast. Ik heb weinig slechts te zeggen over dit palette, ik ben er gewoon heel tevreden over en ik hou van de kleurtjes!

Misschien vind je dit ook leuk:

Revolution Pro – Lustre Highlighter Review: https://themakeupmommy.nl/revolution-pro-lustre-highlighter-review/

Makeup Revolution – Forever Flawless Constellation Palette | Review: https://themakeupmommy.nl/makeup-revolution-forever-flawless-constellation-palette/

I Heart Revolution – Fruity Highlighter & Blusher | Review: https://themakeupmommy.nl/i-heart-revolution-fruity-highlighter-blusher/

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.