I Heart Revolution – Fruity Highlighter & Blusher | Review

Afgelopen weekend had Kruidvat vanwege Black Friday het hele weekend 1+1 gratis op bijna alle make-up. Ik kon het niet laten en heb wat uitgekozen, namelijk deze Fruity blusher en highlighter van I Heart Revolution. Ze zien er zo schattig uit, zijn ze ook fijn?

De Fruity Highlighters en blushers

Er zijn in totaal 2 fruity highlighters en 2 fruity blushers van I Heart Revolution (zusterbedrijf van Makeup Revolution). Ik heb de 2 lichtere varianten uitgekozen, omdat ik dacht dat die het beste bij mijn huid zouden staan. Ik heb gekozen voor de I Heart Revolution Fruity Highlighter – banana en de Fruity Blusher – Peach.

Banana Fruity highlighter

i heart revolution fruity banana highlighter swatches
I Heart Revolution – Fruity Banana highlighter

Hier heb ik de banana highlighter geswatched op mijn arm. Ik heb een swatch gemaakt van de buitenste rand en van de bananen print, omdat het echt 2 verschillende kleuren zijn. Zo kan je natuurlijk Γ³f alleen de lichte gebruiken, of alleen de gouden tint, of je kan ze samen op je kwast doen. Het lijkt mij alleen wel lastig om met een kwast alleen de lichte kleur te gebruiken, dan zou je wel een heel klein kwastje moeten gebruiken.

Dat gezegd hebbende; wat vind ik er nu van? De highlighter is super gepigmenteerd en glijd ook zo over mijn huid. Ik denk dat ze als ze samen geblend zijn heel mooi op mijn huid zullen staan.

Peach Fruity blusher

i heart revolution fruity peach blusher swatch
I Heart Revolution – Fruity Peach Blusher

En dan de swatch van de blush. Hierbij heb ik hem in drieΓ«n geswatched – de buitenste rand is het donkerst, dan het lichtroze van de perzik en dan de lichtste kleur van het blaadje.

De donkerste kleur is volledig matte, in de andere 2 zit een lichte shimmer. Ik ben benieuwd hoe dit er op mijn wangen uit gaat zien, want eigenlijk gebruik ik liever matte blushes.

De Fruity blusher & highlighter in gebruik

Ik heb de Fruity blusher en de highlighter van I Heart Revolution uiteraard ook even op mijn gezicht aangebracht. Hierbij heb ik bij beide producten mijn kwast door alle kleurtjes heen gehaald zodat alles samen geblend op mijn gezicht te zien is.

De highlighter is Γ©cht prachtig, super goed gepigmenteerd en lekker blinding. Het is een mooie lichtgouden tint op mijn huid. Met deze ben ik in ieder geval heel blij.

Bij het aanbrengen van de blush viel me op dat hij heel poederig is. Je moet dus even voorzichtig zijn met je kwast er door heen halen πŸ˜‰ Ik kreeg de blush niet helemaal goed op de foto, hij is in het echt wel wat gepigmenteerder als lijkt op de foto, maar het is echt een lichtroze kleur (wat minder perzikachtig dan de naam/uitstraling me deed vermoeden..). Er zit inderdaad ook een lichte shimmer in. Hmm ja, ik weet niet zo goed wat ik hier van moet denken. Lichtroze tinten staan me eigenlijk niet zo heel goed vind ik, ik had gehoopt dat hij echt wat meer perzikkleurig was. Misschien als ik alleen de buitenste kleur gebruik, maar zoals ik al eerder zei dat is dan lastig om op je kwast te krijgen.

Ik ben het meest blij met de highlighter, die ga ik zeker gebruiken! De blush vind ik wat minder, maar het was maar goed dat ze 1+1 gratis waren haha. De highlighter zou ik zeker aanraden! Heb jij er hier al 1 van?

De Fruity blushers/highlighters zijn oa te koop bij Kruidvat (met een Revolution-schap) voor €4,95, of online via Boozyshop.

Misschien vind je dit ook leuk:

Revolution Pro Lustre Highlighter Review: https://themakeupmommy.nl/revolution-pro-lustre-highlighter-review/

Makeup Revolution Forever Flawless Constellation palette Review: https://themakeupmommy.nl/makeup-revolution-forever-flawless-constellation-palette/

Soda Makeup Baby Get Higher highlighters Review: https://themakeupmommy.nl/soda-makeup-baby-get-highter-highlighters/

You may also like

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.