Huda Beauty – Rose Gold Remastered palette | Review

huda beauty rose gold remastered palette

Het Rose Gold Remastered palette van Huda Beauty ligt echt al een hele lange tijd in mijn la te wachten tot ik er een review over zou schrijven.. (oeps). Eindelijk heb ik heb hem dan getest, lees je mee wat ik er van vond?

Rose Gold Remastered

Huda Beauty heeft het originele Rose Gold palette licht aangepast om tot het Rose Gold Remastered palette te komen. De oogschaduw formules zijn verbeterd, er is een spiegel ingekomen en er was een kleine wijziging qua kleuren in het palette. Ik heb zelf nooit het oude palette geprobeerd dus daar kan ik verder niks over zeggen!

Het palette bestaat uit 18 oogschaduws, mattes, shimmers en metallics. Er zit dus nu een spiegel in en aan de buitenkant zit een prachtige foto van Huda Kattan zelf met allemaal rozen. In plaats van een simpele folie om de oogschaduws te beschermen zit diezelfde foto van Huda nog geprint op een kaartje in je palette. Leuk detail!

Swatches

huda beauty rose gold remastered swatches

Swatches op mijn arm maak ik altijd zonder primer eronder. Zo zie je écht hoe de oogschaduws presteren. En hóe de oogschaduws in het Rose Gold Remastered palette presteren! De swatches zien er alvast veelbelovend uit. Alle oogschaduws zijn super gepigmenteerd. De mattes voelen zacht en de shimmer/metallics zijn echt zó goed! Ik hoef ze amper aan te raken om te swatchen.

Eyelooks

eyelook huda beauty rose gold remastered

Ik heb met het Huda Beauty Rose Gold Remastered palette twee looks gemaakt. Met de 18 kleuren in het palette kan je veel verschillende kanten mee op. Ik heb een halo look gemaakt en een eh.. ja wat? “Speciale” look haha. Ik vind het altijd leuk om ook wat creatiefs te proberen 🙂

huda beauty rose gold remastered eyelook

Review

Ik word echt wel gelukkig van dit palette! De kleuren vind ik prachtig en je kunt er zowel een full on glam look mee maken en ook meer nude looks door de lichtere en bruintinten in het palette. De shimmers in de paletten van Huda Beauty vind ik vaak echt de show stelen in haar palettes. De mattes zijn goed, maar de shimmers zijn wederom in het Rose Gold Remastered palette echt de uitblinkers. Ze zijn zo zacht en gepigmenteerd! Ik moest ze een klein beetje opbouwen, maar verder werken ze prima gewoon met een kwast. Als je je vinger gebruikt om aan te brengen zijn ze nog net even wat feller!

Sommige van de donkere matte kleuren waren een beetje lastiger om uit te blenden, maar de andere kleuren blenden wel fijn. Ook de mattes moesten iets opgebouwd worden.

Over het algemeen presteren de oogschaduws allemaal prima. Een beetje opbouwen vind ik persoonlijk niet zo’n probleem. De shimmers zijn echt de sterren van dit palette en maken hem ‘t echt waard voor mij.

Heb jij al een palette van Huda Beauty in je stash?

Overig info

Het Rose Gold Remastered palette van Huda Beauty is in Nederland te bestellen via the website van The Beauty Editor. Zij hebben ook een winkel in Amsterdam. Het palette kost €65.

Misschien vind je dit ook leuk:

Huda Beauty – Neon Obsessions – Orange palette | Review: https://themakeupmommy.nl/review-huda-beauty-neon-obsessions-orange/

Colourpop – So Jaded palette | Review: https://themakeupmommy.nl/review-colourpop-x-kathleenlights-so-jaded-eyeshadow-palette/

Kylie Cosmetics – Blushing Babe Lipstick Kit | Review: https://themakeupmommy.nl/kylie-cosmetics-blushing-babe-lipstick-kit/

You may also like

12 reacties

  1. Ik ben sinds mercury retrograde huda wel gaan waarderen maar heb het toen voor 50 eu in de aanbieding gehaald vind 65 wel echt heel veel helaas. Maar in de Säle zou ik hem zeker kopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.