Huda Beauty – Naughty Nude Palette | Review

huda beauty naughty nude

Huda Beauty heeft weer een nieuw palette uitgebracht namelijk het Naughty Nude palette! In eerste instantie twijfelde ik of ik dit palette zou gaan kopen, maar nadat ik swatch foto’s voorbij zag komen online besloot ik dat ik hem toch graag wilde hebben. Ik ben namelijk zelf dol op donkerrode tinten, wat dit palette onder andere bevat. Kijk je mee?

Huda Beauty Naughty Nude Palette

Het Naughty Nude Palette is vrij recent uitgekomen, ik bestelde hem ook gelijk op de eerste dag dat het palette uitkwam bij Ici Paris XL. Ik had zelf nog kadobonnen die ik had bewaard dus die kwamen nu eindelijk goed van pas! Anders had ik misschien wat langer gewacht met hem te bestellen, ik vind de Huda Beauty paletten namelijk altijd vrij prijzig. Ik vind ze wel altijd heel fijn, daar niet van, maar ik twijfel dan wel even of ik zo’n bedrag een een palette wil uitgeven πŸ˜‰ Het Naughty Nude palette bevat 18 kleuren en ik bestelde hem voor €66,95.

De verpakking van het palette is in de welbekende rechthoekige vorm die 18 tinten bevat. Net als bijv het Rose Gold Remastered palette, die ik al eerder reviewde. Binnenin vind je ook een spiegel. Het palette bevat dieprode, roze, gouden en bruintinten in verschillende finishes. De ‘marmeren’ oogschaduws vind ik er altijd zo mooi uit zien! 1 van de oogschaduws valt het meeste op in de zin dat je je afvraagt wat het voor een rare oogschaduw is. Het is de kleur links onderin, Slippery, die doorzichtig lijkt met gekke balletjes erin, blijkbaar een soort van glossy oogschaduw. Het ziet er heel vreemd uit in ieder geval dus ik ben benieuwd hoe deze eruit gaan zien in gebruik..

Swatches

huda beauty naughty nude swatches

De metallic oogschaduws zijn echt prachtig. Ze zijn ook super zacht en mega gepigmenteerd. De matte kleuren moest ik wel iets opbouwen, maar zijn verder prima. En dan dus die ene kleur, Slippery… het is de 6e van onder, je ziet dat hij een beetje glossy is, en het geeft wat kleur.. maar verder? Ik begrijp oprecht niet waarom Huda deze finish in het palette gegooid heeft. Ik zou ook echt niet weten hoe en wanneer ik die zou gebruiken op mijn oog. Hij voelt ook heel raar en ik moest vrij hard erover wrijven om er echt kleur af te krijgen. Dit is een no for me.

Ooglooks

huda beauty naughty  nude eyelook
huda beauty naughty nude eyelook

Ik maakte twee ooglooks met het Huda Beauty Naughty Nudes Palette. Het palette stelde mij zeker niet teleur. De matte kleuren zijn heel zacht in gebruik en blenden perfect. De shimmers zijn mooi hoewel sommige het net even wat beter doen als je je vinger gebruikt of je kwast even nat maakt. De pigmentatie is verder gewoon prima in orde en het palette werkt super fijn. Dit ben ik ook eigenlijk wel gewend van Huda Beauty en voor deze prijs verwacht ik ook niks anders.

Het palette is misschien niet heel erg vernieuwend qua kleuren, maar ik vind het persoonlijk wel een heel mooi palette. Ik zie mezelf deze ook zeker vaker gebruiken. De kleuren vind ik prachtig en het palette werkt fijn. Op die ene glossy shade na dan, echt Huda, alsjeblieft laat dit de laatste wezen haha πŸ˜‰

Staat dit palette op jouw verlanglijstje?

Xo, The Makeup Mommy

You may also like

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.