Gosh – Rebel Eyes Mascara | Review

gosh rebel eyes mascara

Gosh is zo’n merk dat ik eigenlijk mijn hele leven al ken, maar nog nooit geprobeerd heb. Toen ik deze Rebel Eyes mascara van Gosh mocht ontvangen was ik dan ook erg benieuwd of deze goed zou werken. Lees je mee wat ik er van vond?

Gosh Rebel Eyes Mascara

Wederom mocht ik een paar producten ontvangen van Anvy om te proberen, zo ook deze mascara van Gosh. Ik heb dus nog nooit iets geprobeerd van dit merk., ik weet dat ze het vroeger verkochten bij Kruidvat, maar ook toen heb ik er nooit wat van gekocht. Ik ben altijd wel op zoek naar goede mascara’s, en dan is het zeker ook fijn als deze wat budget-proof is. De Rebel Eyes mascara kan je bij Anvy kopen voor €15,99, maar deze is momenteel nog in de sale voor maar €7,99!

Deze mascara beloofd je wimpers te krullen Γ©n volume te geven door middel van een rubberen borsteltje. Ik heb al eens eerder een mascara getest, de Max & More High Definition mascara, waarin ik al vertelde dat ik korte, rechte en moeilijke wimperhaartjes heb. Ik ben dus zelf altijd op zoek naar een mascara die zowel volume en lengte geeft, dus kom maar op!

gosh rebel eyes mascara

De Rebel Eyes mascara van Gosh heeft een gebogen, rubberen borsteltje. Een gebogen borsteltje helpt om je wimpers beter te krullen.

De mascara in gebruik

gosh rebel eyes mascara

Hier zie je het effect van de Rebel Mascara nadat ik 2 laagjes van de mascara had aangebracht. Zoals je kunt zien gaf deze mascara me inderdaad een goede lengte en de krul was ook okΓ©. Het volume had van mij nog wat meer gemogen; maar over het algemeen vind ik het zeker geen slechte mascara!

Wat mij opviel was dat de mascara echt een droge formule heeft; ik vind die ‘natte’ mascara’s sowieso al nooit fijn dus ik vond dit eigenlijk wel fijn.

Ik vind het een prima mascara voor everyday en ik heb hem dan ook al meerdere keren gebruikt.

Wat is jouw favoriete mascara?

Xo, The Makeup Mommy

*Dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb.

You may also like

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.