Get it Girl – Eye Eye Captain liquid eyeliners | Review

Kruidvat heeft er weer een nieuw merk bij – Get it Girl (Ams). Heb jij er al wat van gezien? Ik mocht enkele producten ontvangen en hier is mijn eerste review, van de Get It Girl liquid eyeliners. Lees je mee?

De Eyeliners

De Get It Girl Eye Eye Captain liquid eyeliners zijn verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, blauw en oranje. Ze beloven onder andere om met een intens diepe kleur precies, gelijkmatig en goed dekkend aangebracht te kunnen worden. Bovendien zijn ze vegan, hypoallergeen en dierproefvrij.

Swatches

get it girl liquid eyeliners swatches

Hier heb ik ze alledrie even op mijn arm ‘geswatched’. Ze hebben inderdaad een intense kleur, de pigmentatie is echt heel goed. Wat mij al wel opviel was dat het een aardige tijd duurde voordat ze echt goed opdroogden.

Op deze foto heb ik de black liquid eyeliner gebruikt. Allereerst weer: de pigmentatie is top. Je kunt heel snel en effectief een lijn langs je wimper zetten. Dunne en dikke lijnen, het lukt allemaal. Het duurt inderdaad even voordat hij opdroogt. Hij droogt overigens niet matte op, het blijft licht glanzen. Het is natuurlijk persoonlijk wat je liever hebt πŸ˜‰

‘s Avonds deed ik mijn zoontje in bad en toen merkte ik dat met mijn vochtige vinger de eyeliner op mijn arm (die ik geswatched had, haha) zo verdween. Ook toen ik dat bij mijn oog uittestte was dat het geval. Nu claimt Get It Girl uberhaupt niet dat deze eyeliners waterproof zijn hoor, dus daar niks op aan te merken. Ik wilde het alleen even melden, aangezien ik weet dat er velen met mij zijn die de voorkeur hebben voor een waterproof eyeliner ;-). Ik ben er namelijk zo eentje die al een traanoog krijgt als ik op de fiets zit, dus ik heb liever een waterproof eyeliner.

Over het algemeen ben ik wel positief over deze eyeliners, zeker voor de prijs. Ik vind het sowieso ook erg leuk dat er drie kleuren verkrijgbaar zijn, want hoe vaak zie je nou een oranje eyeliner? Als jij het prima vind dat een eyeliner niet waterproof is, dan zou ik deze zeker aanraden.

De Get It Girl Eye Eye Captain liquid eyeliners zijn nu tijdelijk alleen verkrijgbaar via Kruidvat, ook in Belgie. Ze kosten €4,99 per stuk.

Misschien vind je dit ook leuk:

Max & More Gel Eyeliner review: https://themakeupmommy.nl/max-more-gel-eyeliner/

Revolution Pro Lustre highlighter review: https://themakeupmommy.nl/revolution-pro-lustre-highlighter-review/

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.