Focallure – Hi Perth palette | Review

Make-up van Aliepress.. ik denk dat iedereen het wel een keer in zijn leven geprobeerd heeft. Focallure is echter geen ‘namaak-merk’ maar een echt, normaal Chinees merk die ook buiten Aliexpress een website heeft. Al lange tijd wilde ik er iets van bestellen, en eindelijk heb ik dat dan gedaan. Namelijk: het Hi Perth oogschaduw palette van Focallure. Kijk je mee naar dit palette?

Focallure Hi Perth palette

Het merk Focallure kun je dus kopen via Aliexpress. Ze hebben een eigen ‘store’ met al hun producten, dit is de link naar die store. Je kunt via Aliexpress dus prima een palette bestellen zonder douanekosten te betalen. Naast een heleboel mooie oogschaduw paletten verkopen ze ook nog lipsticks, foundations, eyeliners en ga zo maar door. Als echte oogschaduw junkie wilde ik het liefst eerst een oogschaduw palette uitproberen en ik koos voor het Hi Perth palette.

focallure hi perth palette

Het Hi Perth palette heeft 15 oogschaduws, vooral in bruin-, blauw-, en roze-tinten. De enige losse glitter, Opal, valt meteen op. Het is een prachtige duochrome glitter en shift van blauw naar paars. Verder zitten er nog 6 matte kleuren in en 8 shimmers.

Het palette komt overigens super netjes verpakt aan, in een hele dikke laag met bubbels. Hij was dan ook in perfecte conditie. Grappig detail: het palette komt in een doosje, en op het doosje staat alle tekst in het Chinees. Op het palette zelf staat alles wel in het Engels! Natuurlijk moet je er wel even op wachten, ik geloof dat het palette er met een maandje ongeveer was. Mocht je dit specifieke palette ook willen bestellen: dit is de link en hij kost $13,88. Omgerekend betaald ik er €12,54 voor.

Swatches van het Focallure – Hi Perth palette

focallure hi perth palette swatches

Hier eerst de swatches, gemaakt zonder primer eronder. Wederom valt de glitter het meest op, hij is helaas moeilijk te fotograferen want in het echt is hij echt prachtig met zowel blauwe en paarse fijne glitters.

Eigenijk waren alle kleuren goed gepigmenteerd. Sommige van de lichtere kleuren moest ik wat meer opbouwen, de donkere kleuren waren juist weer verrassend goed gepigmenteerd. De onderste kleur, Pavlova, ziet er ook interessant uit, deze shift van bruin naar blauw.

Ooglooks

Mijn favoriete onderdeel van een palette reviewen: ooglooks maken! Ik heb twee totaal verschillende eyelooks gemaakt met het Hi Perth palette van Focallure. Je kunt hier ook goed zien dat je veel kanten op kan met het palette, door zowel de nude tinten als de vrolijke kleurtjes in dit palette.

focallure hi perth palette eyelook

Bij bovenstaande look heb in het midden van mijn ooglid de glitter Opal aangebracht, over een glitterprimer. Wederom moeilijk te fotograveren want hij is Γ©cht prachtig in het echt! Het zijn wel hele fijne glittertjes en die komen ook overal terecht als je niet voorzichtig doet πŸ˜‰ Het gele lijntje in mijn waterlijn is overigens gemaakt met de LA Girl Neon Shockwave Eyliner in Screamin’, hier schreef ik laatst al een review over, deze kun je hier lezen.

focallure hi perth palette eyelook

In de eerste ook heb ik vooral de fellere kleurtjes gebruikt en met deze tweede look wilde ik vooral de bruintinten gebruiken.

Review

Ik kom er maar meteen voor uit: ik vond dit palette heel fijn om mee te werken! Ik heb hem inmiddels al vaker gebruikt voor een snelle dagelijkse look. De mattes zijn super gepigmenteerd en blenden goed. Ook de shimmers zijn heel mooi, sommige moeten iets opgebouwd worden, maar verder geen problemen. De losse glitter in het palette is echt een eyecatcher en hij is echt prachtig als je hem aanbrengt! Wel uiteraard een glitterprimer aanbrengen hieronder.

Eerlijk, je kunt echt niet merken dat het een palette van Aliexpress van $13 dollar is. Voor deze prijs is het echt een toppertje!

Ik ben echt positief verrast door het Hi Perth palette en ik ga in de toekomst zeker vaker producten van Focallure bestellen! Heb jij al iets van dit merk geprobeerd?

You may also like

7 reacties

  1. Heb een keer een extreme allergische reactie gehad na een make-up product via Ali. Dus durf het eigenlijk niet aan

    Maar waaauuwww, dit pigment heel mooi! Prachtige looks heb je er meegemaakt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.