Finaste sieraden | Armbandjes & ketting

Normaal gesproken schrijf ik over make-up en skincare. Maar vandaag ga ik het hebben over een sieraden merk namelijk Finaste, waar ik twee armbandjes en een ketting van heb gekregen. Kijk je mee?

Finaste Sieraden

Finaste.nl is een website welke een ruim aanbod aan sieraden verkoopt. Armbanden, kettingen, ringen, oorbellen, en je kunt zelfs een aantal sieraden laten graveren naar wens.

Ik mocht enkele items uitzoeken en heb gekozen voor 1 ketting en 2 armbandjes. Bij het uitzoeken viel mijn oog al snel op de graveerbare opties. De meesten van jullie zullen misschien al weten dat ik 2 kinderen heb; het leek me daarom heel leuk om een armbandje uit te zoeken waar ik de namen van mijn kinderen op kon laten graveren. Je vind de link naar alle armbandjes hier.

Finaste armband; Flower Chain Gold Plated

Het eerste armbandje heeft de naam ‘Flower Chain Gold Plated’ en kost €14,95. Ik draag overigens enkel gouden sieraden aangezien ik mij dat veel mooier vind staan. Maar de sieraden kun je ook in het zilver vinden op de site.

Het is een mooi, subtiel armbandje die ik speciaal uitgekozen heb om samen met het andere armbandje te dragen.

Finaste armband: Gepersonaliseerde Armband 2 Muntjes Goud Kleurig

finaste sieraden graveerbare armband

Het tweede armbandje kun je vinden onder de naam ‘Gepersonaliseerde Armband 2 Muntjes Goud Kleurig’. Wederom is deze ook in het zilver te bestellen. Deze armband kost €34,95. Uiteraard komt het prijsverschil door de graveerbare optie. Je kunt zelf invullen wat je op de muntjes wil hebben staan, zolang het onder de 15 tekens per muntje blijft. Zoals jullie kunnen zien heten mijn kinderen dus Bayleigh en Dean.

Verder is het gewoon een simpel dun armbandje, met om de paar schakeltjes een iets dikker bolletje om het toch net wat mooier te maken.

Ik vind de combinatie van de twee armbandjes super leuk!

Finaste Ketting: Hanger Hexagon

finaste sieraden hexagon ketting

De ketting die ik heb uitgekozen kun je vinden onder kopje ‘kettingen met hangertje’ en hij heet Hanger Ketting Hexagon Goud Kleurig. Ook deze kun je eventueel ook in het zilver bestellen en hij kost €19,90.

Het is een vrij kort kettinkje die ook mooi is om te combineren met andere kettingen. Ik heb hem hier voor de foto’s even alleen gedragen; en ook zo vind ik hem heel leuk. De ‘schakeltjes’ lijken wel een beetje op de ovale versie van het Flower Chain armbandje; dus ze passen ook nog eens mooi bij elkaar!

De Finaste sieraden dragen

finaste sieraden armbanden
finaste sieraden

Ik vind mijn gekozen sieraden erg leuk. Ik ben super blij met mijn armbandje met de namen van mijn kinderen er op; zo heb ik altijd het gevoel dat ik ze bij me draag. De combinatie met het andere armbandje vind ik ook erg leuk en zo staat het wat speelser. De Hexagon ketting vind ik ook erg leuk, ik vind de vorm echt tof en het past eigenlijk overal bij.

Wil jij nou ook leuke sieraden shoppen bij Finaste, tot en met 2 november kun je met 15% korting shoppen met de code MICHELLE15 (muv sale)!

*Dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb.

You may also like

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.