Fenty Beauty – Sun Stalk’r Bronzer Inda Sun | Review

Fenty Beauty, het beauty merk van Rihanna is razend populair. Via Sephora (france) kan je dit mooie merk gelukkig ook bestellen vanuit Nederland. Al lang wilde ik iets proberen van dit merk en nu vandaag review ik dan eindelijk 1 van de Fenty Beauty bronzers: de Sun Stalk’r Bronzer in de kleur Inda Sun.

Sun Stalk’r bronzers

De Sun Stalk’r bronzer van Fenty Beauty komt in 8 tinten waar je uit kunt kiezen en Inda Sun is de lichtste kleur. De beschrijving noemt deze tint ‘Fair shade with neutral undertones’. Deze tint zou dus geschikt moeten zijn voor de lichtste huidjes onder ons. Ik hoop in ieder geval dat hij niet te oranje gaat uitpakken, zoals vaak helaas wel het geval is met bronzers op mijn huid.

De verpakking vind ik echt heel mooi, goudkleurig en in de vorm van een octagon, oftewel een achthoekige vorm. Het voelt en ziet er best luxueus uit vind ik ook. Op de voorkant staat alleen ‘Fenty Beauty’ en op de achterkant zit de sticker met alle informatie.

Swatch

Fenty Beauty Inda Sun Sun Stalk'r Bronzer swatch

Voor deze swatch heb ik de kleur een aantal keer opgebouwd. De pigmentatie is dus niet in 1x echt boom in your face, maar het is ook wel fijn dat je niet meteen een te donkere vlek op je wang krijgt maar het gewoon rustig kunt opbouwen. De kleur ziet er inderdaad nog vrij licht uit om mijn huid en niet te oranje.

De bronzer aanbrengen

swatch Fenty Beauty Inda Sun Sun stalk'r bronzer

Hier heb ik de Inda Sun bronzer aangebracht op mijn wangen en lichtjes op mijn voorhoofd. Ook hier gold : ik moest hem echt wel flink opbouwen om tot dit resultaat te komen. Wel vind ik de kleur heel mooi staan, hij is niet oranje maar geeft wel voldoende warmte aan mijn gezicht.

Review

Deze Sun Stalk’r bronzer in de kleur Inda Sun van Fenty Beauty is inderdaad ideaal voor de lichte huidjes onder ons. Ik vermoed dat ik in de zomer nog wel 1 tint donkerder zou kunnen gebruiken maar voor nu geeft deze mij genoeg warmte. Ik ben in ieder geval blij dat hij niet te oranje is!

De bronzer ziet er in de pan matte uit, maar op mijn gezicht is hij dat niet helemaal. De bronzer is niet te poederig en hij blend vrij makkelijk op je huid. Je moet hem alleen wel echt flink opbouwen en dat vind ik toch een beetje jammer. Iets meer pigmentatie had van mij gemogen, ook al ziet hij er uiteindelijk wel mooi uit.

De bronzer bleef de hele dag goed zitten, zelfs de swatch op mijn arm zat er ‘s avonds nog op haha! Ik ben er in ieder geval toch blij mee, het is toch echt weer zo’n pareltje in je stash! Hier nog een laatste foto waar ik mij helemaal had opgemaakt, dus ook met de Inda Sun bronzer:

wearing Fenty Beauty Sun Stalk'r Bronzer Inda Sun

De Fenty Beauty Sun Stalk’r bronzer is oa te koop via Sephora voor €31.

Misschien vind je dit ook leuk:

Natasha Denona Mini Lila palette review: https://themakeupmommy.nl/natasha-denona-mini-lila-review/

Essie Care Set Review: https://themakeupmommy.nl/essie-care-set-review/

You may also like

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.