Fenty Beauty – How Many Carats? Diamond Bomb | Review

fenty beauty how many carats diamond bomb highlighter

De How Many Carats highlighter van Fenty Beauty is een icon in de beautywereld. Laatst reviewde ik al een bronzer van Fenty Beauty en vandaag is het de beurt aan 1 van hun highlighters. Kijk je mee naar dit pareltje?

Een moment stilte..

Zo, toen deze How Many Carats highlighter van Fenty Beauty binnenkwam, was ik echt even stil. Jéétje, wat ziet deze er prachtig uit zeg! Gewoon wauw. De volledige naam van deze highlighter is de Fenty Beauty How Many Carats Diamond Bomb All Over Diamond Veil. Zo, dat is een mond vol. Ik noem hem daarom in het kort How Many Carats.

De verpakking

De verpakking heeft eigenlijk dezelfde octagon vorm als de Sun Stalk’r Bronzer die ik laatst reviewde op mijn blog. Alleen heeft de verpakking van de How Many Carats highlighter een platinum – achtige kleur waar de bronzers een gouden kleur hebben.

De verpakking voelt en ziet er verder luxe uit. Dit mag je ook wel verwachten van een highlighter in deze prijsklasse.

Swatch

fenty beauty how many carats swatch

Ik stond echt te popelen om deze highlighter te gebruiken. De swatch was mijn eerste indruk en die leek eerlijk gezegd niet al te best. Het is écht een glitter highlighter , en dat valt maar moeilijk te swatchen. Mijn camera pakte het ook al niet goed op.

De highlighter aangebracht

fenty beauty how many carats look

Kijk, daar hebben we meer aan! Gelukkig zegt een swatch op je arm niet altijd alles over hoe iets op je gezicht eruit zal zien. In het geval van de Fenty How Many Carats highlighter is het gelukkig een wereld van verschil. De highlighter is júist super aanwezig op mijn gezicht, je valt hier echt mee op!

Review

In eerste instantie had ik verwacht dat ik deze highlighter niet goed op zou kunnen pakken met een kwast. De highlighter voelt namelijk heel zacht aan en is echt een glitter bom. Hij doet absoluut eer aan zijn naam. Maar eigenlijk pakte mijn kwast het meteen goed op en was met één veeg mijn highlight al poppin’.

fenty beauty how many carats look

Hier zie je hem nog even up close. Hij is écht prachtig. Hij is wel behoorlijk cool toned, het is een witte/licht zilveren glow met echt superveel glitters. Je ziet het nog niet eens zo goed op de foto! Ik kan je vertellen, na het douchen ‘s avonds zat mijn hoofd nog onder de glitters haha.

Hou je dus niet zo van een highlighter met veel, losse glitters dan zou ik deze skippen. Ik zou hem persoonlijk ook niet zo snel voor een everyday lookje gebruiken. Maar ben jij iemand die wel houdt van een extra af highlighter, dan is deze voor jou! Het mag wat kosten, maar hij is het dubbel en dwars waard.

De Fenty Beauty How Many Carats highlighter is oa te koop bij Sephora voor €37.

Misschien vind je dit ook leuk:

Fenty Beauty Sun Stalk’r Bronzer Inda Sun | Review: https://themakeupmommy.nl/fenty-beauty-sun-stalkr-bronzer-inda-sun/

Revolution Pro Lustre Highlighter | Review: https://themakeupmommy.nl/revolution-pro-lustre-highlighter-review/

MAC Pony Park highlighters | Review: https://themakeupmommy.nl/review-mac-pony-park-highlighters/

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.