Essence – X-Mas Wishes Candy Kisses | Preview

essence x-mas wishes candy kisses

Nog even en de kerst periode komt er weer aan! Essence komt in December met de X-mas Wishes Candy Kisses Trend Edition collectie en geeft je gelijk een kerstgevoel! Bekijk hier alvast alle producten in deze aankomende collectie.

Essence X-mas Wishes Candy Kisses

Nadat ik van de week al de aankomende Catrice x Kaviar Gauche collectie liet zien, laat ik jullie vandaag wederom een preview zien, ditmaal de X-mas Wishes Candy Kisses van Essence! Deze collectie heeft zich uiteraard helemaal op de kerstsfeer gericht en zal te verkrijgen zijn van begin december tot half december, exclusief bij Kruidvat.

Eye Brush Set – Apple-Solute Sweetness

essence x-mas wishes candy kisses eye brush set

Deze vierdelige kwasten set zijn helemaal in de kerstsfeer: rood met goud. De set bevat een oogschaduwkast, een blending kwast, een waaierkwast en een eyeliner kwast. De set zal €4,99 kosten.

Highlighter – Warm & Toasty

Hoe cute is het gingerbread patroon in deze highlighter? De Warm & Toasty highlighter heeft een goudtint met een perzikkleurige parelglans én ruikt zelfs ook naar koekjes! De prijs zal €3,89 zijn.

Body Shimmer Puff – Love At First Bite

Deze fluffy kwast bevat een fijne gouden shimmer waarmee je je lichaam én je haar kan voorzien van een mooie glow! De puff heeft een zoete snoepgeur. De prijs zal €2,99 zijn.

Gingerbread Lip Balm – Bake It ‘Till You Make It!

essence x-mas wishes candy kisses gingerbread lip balm

Nog zo’n schattig product! Een lippenbalsem met peperkoekgeur die je lippen voedt en een subtiele roze tint geeft. Hij zal €1,99 kosten.

Almond Lip Scrub – Candy Cane I Get A Kiss?

Maak je lippen klaar voor die kus onder de mistletoe! Deze lip scrub met amandelpoeder exfolieert je lippen voor verzorgde lippen. En hij ruikt naar zuurstok! De prijs zal €1,99 zijn.

Scented Nail Polish – 01 Sugarcoated & 02 Apple-y Ever After

Twee nagellakjes om je look af te maken. Ga voor subtiele roze nagels met een zuurstokaroma of voor klassieke glitter rode nagels met de geur van candied appel. Ze zullen €1,99 per stuk gaan kosten.

Scented Nail Stickers – Too Cute To Be True!

Ook deze vrolijke nagel stickers ruiken naar zuurstok. Met 50 kerst ontwerpen is er altijd iets bij om jouw nagels mee te versieren! Ze zullen €1,39 kosten.

Mini Eau De Toilette

Ook jij kunt ruiken naar een zoete zuurstok met deze mini eau de toilette! Het zal je meteen in een feestelijke stemming brengen. Deze zal €1,99 gaan kosten.

Tot slot

En, zie jij al iets wat je gaat aanschaffen als de Essence X-Mas Wishes Candy Kisses collectie uitkomt? Als echte oogschaduw lover vind ik het zelf jammer dat er dit jaar geen oogschaduw palette in de collectie zit. De kwasten set en de highlighter spreken mij het meest aan, en misschien dat ik de gingerbread lip balm wel koop voor een klein meisje hier in huis 😉

Xo, The Makeup Mommy

You may also like

7 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.