Essence – Bronzed This Way Bronzers | Review

essence bronzed this way bronzers

Kijk even naar deze te leuke nieuwe bronzers! De Bronzed This Way collectie van Essence bevat deze twee bronzers die een luipaard printje hebben. Dit was voor mij al reden genoeg om ze te willen hebben en ik heb ze dan ook snel meegenomen toen ik ze zag in de Kruidvat! Kijk je mee?

Essence Bronzed This Way collectie

De zomerse Bronzed This Way collectie van Essence bevat een aantal producten die allemaal geïnspireerd zijn op de kleuren van Afrika. Ik liet jullie al eerder de volledige preview zien van deze collectie, bekijk dit artikel hier. Er zitten oa een oogschaduw palette, bronzers en body oil in de collectie. De twee matte bronzers heb ik meegenomen uit de Kruidvat.

Deze collectie ligt momenteel in de winkels bij Kruidvat. De bronzers kosten €3,99 per stuk.

De Essence Bronzed This Way Matt Bronzers

Ik twijfelde in de Kruidvat welke kleur ik zou meenemen. De lichtste kleur, 01 Cat’ching The Sun, zag er mooi uit maar ik zag in de winkel niet veel verschil met de donkerdere bronzer. Dit is de 02 Roar’ing Sun. In de winter neem ik sowieso altijd de lichtere kleur maar ik ben inmiddels een stuk bruiner dan normaal. Ik besloot beide kleuren mee te nemen, ook handig voor deze review! Zo kan ik ze beide aan jullie laten zien.

Het leukste aan deze bronzers is uiteraard het luipaard printje, ze zien er zo leuk uit! Verder is het gewoon een ronde plastic verpakking, beetje standaard á la Essence. Ik vind ze wel een mooi ruim formaat hebben. Ze zijn beide mat waar ik persoonlijk wel van houd voor een bronzer.

Swatches

essence bronzed this way bronzers swatches

Op de swatches zie je toch duidelijk het verschil tussen de twee bronzers. Ze swatchen overigens heel fijn, prima gepigmenteerd. Beide bronzers voelen ook vrij zacht aan. Goh wat is het dan wel jammer dat het luipaard printje vervaagd haha!

De bronzers aangebracht

Ik heb beide bronzers aangebracht, elk op de andere helft van mijn gezicht. Op de foto’s zie je niet heel duidelijk het verschil. In het echt is het verschil wat groter. De lichte bronzer is vrij subtiel op mijn gezicht vind ik, hij staat heel mooi. De donkere bronzer is echt wat meer aanwezig op mijn gezicht en neigt ook wat meer naar oranje toe. Momenteel kan ik ze beide wel hebben, in de winter zal het de lichtste worden.

De Bronzed This Way bronzers van Essence zijn verder heel fijn in gebruik. Ze zijn niet te poederig, ze zijn prima gepigmenteerd en blenden mooi uit. Ik vind ze ook echt mooi staan! Matte bronzers vind ik sowieso het mooist dus ik hou van het effect op mijn huid. Ik ben eigenlijk wel heel blij met deze toevoegingen aan mijn bronzer collectie 😉 Tot slot nog een full-fac selfie waarop ik de Essence Bronzed This Way bronzer: 02 Roar’ing Sun draag:

wearing essence bronzed this way bronzer roar'ing sun

Heb jij al iets gekocht van deze collectie?

You may also like

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.