in 2020, budget, makeup, preview

Essence Bloom Baby, Bloom!

at

Nog even en het is weer lente! Met de aankomende Bloom Baby, Bloom! collectie wil Essence samen met ons uitkijken naar de warmere dagen. Kijk je alvast mee naar deze vrolijke collectie?

Essence Bloom Baby, Bloom! Eyeshadow palette

Bloom, Baby Bloom! eyeshadow palette €7,99 Allereerst het oogschaduw palette! Kijk even naar hoe schattig en vrolijk de verpakking alleen al is. De 9 lentetinten in het palette zijn geïnspireerd op een adembenemende bloemenzee.

Essence Bloom Baby, Bloom! Baked highlighters

Bloom Baby, Bloom! baked highlighters €3,99 2 Prachtige highlighters met een bloemenpatroon! Je hebt maar een klein beetje nodig voor een adembenemend, lichtreflecterend effect.

Essence Healthy Glow Primer Oil

Healthy Glow Primer Oil €4,59 Deze olie heeft een voedende textuur zodat je huid goed wordt voorbereid op de foundation. Zo krijg je een egale finish én het heeft ook nog een subtiele bloemengeur.

Essence Nectar Lipgloss

Nectar Lipgloss €1,99 Deze lipgloss zal verkrijgbaar zijn in een rode en een oranje tint. Bevat jojoba-olie en vitamine-E ingrediënten om je lippen te verwennen!

Essence Blushlighter

Blushlighter €3,89 Deze blushlighter geeft een metallic mat effect en heeft een zachte, romige textuur. Perfect voor een frisse lente-look met roze appelwangen.

Ga jij wat aanschaffen van deze collectie? Ik vind vooral het palette er super leuk uit zien met die frisse, vrolijke kleurtjes. Ik ga die sowieso kopen!

De Bloom Baby, Bloom! collectie van Essence zal exclusief bij Kruidvat te verkrijgen zijn van mei tot juni 2020.

Share:
Avatar

themakeupmommy

2 Comments

 1. Avatar
  Tamara

  Ik wil het palette en de glosses zo en zo hebben de rest wil ik eerst even zien nog

  28 . jan . 2020
 2. Avatar
  theNextG1rl

  Dat palette is iig superleuk!

  28 . jan . 2020

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *