ELF – Bite Size Palette Açai You | Review

elf bite size açai you palette

Heb jij de schattige nieuwe paletjes van ELF Cosmetics al gespot? Super handig om mee te nemen, of gewoon leuk voor de heb 😉 Vandaag laat ik jullie 1 van deze Bite Size Eyeshadow paletjes zien, de Açai You. Kijk je mee om de swatches en ooglook te zien die ik met dit palette maakte?

De Bite Size eyshadow paletten

De Bite Size eyeshadow paletten van ELF Cosmetics zijn beschikbaar in 8 varianten. Zelf heb ik het Berry Bad palette gekocht en deze, de Açai You. Deze laatste sprak mij vooral aan door de aparte kleurtjes: blauw/paars, wat je wat minder vaak ziet in budget paletten.

Het palette is echt klein, zo klein als de palm van mijn hand ongeveer. Hij voelt heel licht aan en de verpakking oogt een beetje goedkoop, alhoewel dat wel past bij ELF. Tegenwoordig kun je gelukkige de producten van ELF Cosmetics gewoon kopen in Nederland bij Douglas, en deze mini paletten kosten daar maar €4 per stuk.

Swatches

elf bite size açai you swatches

De swatches zien er op zich oké uit zo. De lichtblauwe matte kleur is wat minder dekkend dan de donkerblauwe matte kleur. De tweede kleur vind ik de mooiste kleur in het palette. Hij heeft, zo het lijkt wel, een shift van blauw naar paars. Alle kleuren moest ik wel wat opbouwen om tot een mooie swatch te komen.

Eyelook

elf bite size açai you eye look

Ik heb met het Elf Bite Size palette Açai You maar 1 ooglook gemaakt. Normaal doe ik er meestal 2, maar omdat dit zo’n klein palette is heb ik er maar 1 gemaakt. Ik heb beide matte kleuren gebruikt, en de tweede kleur van links, de blauw/paarse shimmer. Ik vind de kleuren eigenlijk heel mooi op mijn oog!

Review

elf açai you

Het Açai You palette, en de andere Bite Size paletten van ELF, zien er gewoon super schattig uit. Daarnaast zijn ze dankzij hun formaat ook heel handig om mee te nemen. Wel mis ik bijvoorbeeld in dit palette een lichte shimmer die je zou kunnen gebruiken als highlight.

De pigmentatie van die palette is redelijk. De lichtblauwe kleur is wat minder, op een gegeven moment pakte die ook niet meer goed op mijn oog. Je moet de kleuren ook wel echt opbouwen. De shimmers zijn mooi, maar niet wauw. Het blenden gaat wel prima! Je moet alleen een beetje oppasen dat je de kleuren niet ‘wegblend’ waardoor de kleuren weer van je ooglid verdwijnen.

Ik vind het een redelijk budget palette. Voor de prijs kan je niet al teveel verwachten natuurlijk maar toch was ik wel tevreden met de look die ik er mee kon maken. Heb jij deze paletten al gespot en ga je er 1 halen?

Misschien vind je dit ook leuk:

Catrice Minni & Daisy Eyeshadow Paletten | Review: https://themakeupmommy.nl/catrice-minnie-daisy-signature-paletten-review/

Natasha Denona Mini Lila Review: https://themakeupmommy.nl/natasha-denona-mini-lila-review/

Colourpop Blowin’ Smoke palette | Review: https://themakeupmommy.nl/review-colourpop-blowin-smoke-palette/

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.