Colourpop Valentine’s Day 2021 Blushes | Review

colourpop valentine's day 2021 blushes

Dit jaar met Valentijnsdag kwam Colourpop met wel héle schattige blushes uit: 3 blushes in de vorm van een hartje. De laatste tijd houd ik echt veel van blushes en deze moest en zou ik dan ook de mijne maken. Met de eerste poging kon ik er maar 1 bemachtigen, maar met de restock kon ik ook de andere 2 kopen. Vandaag laat ik ze dus alledrie aan jullie zijn! Kijk je mee naar de Colourpop blushes voor Valentine’s Day 2021

Colourpop Valentine’s Day 2021 blushes

Meestal schrijf ik over de oogschaduw paletten van Colourpop, de laatste was over het Fade Into Hue palette. Vandaag schrijf ik eens over wat anders: drie limited edition blushes! De blushes zien er bijna uit als snoepjes, van die hartjessnoepjes! Ik vind ze zó onwijs schattig. Nu heb ik ook al goeie ervaringen met de meeste blushes van Colourpop, dus ik hoopte maar dat deze net zo goed zouden zijn. De 3 blushes in de Valentijnscollectie kosten $10 dollar per stuk op de officiële Colourpop site. Momenteel zijn ze weer uitverkocht, ik weet niet zeker of er nog een restock komt, maar houd het zeker in de gaten! De 3 blushes zijn: Kiss ‘n Tell, een lichte nude/perzikkleurige blush. My Type, een bijna barbieroze kleur, en Luv Me Not, een roodkleurige blush. Vooral Luv Me Not is een unieke kleur voor Colourpop blushes, maar ik wilde ze per sé alledrie hebben hihi.

De blushes komen in een vierkante verpakking, maar zelf zijn ze uiteraard hartvormig. Zowel de compact vorm als de blush zelf. Dit is de eerste keer dat Colourpop een andere vorm voor hun blushes uitbrengt dan hun standaard rechthoekige compacten met daarin een ronde blush. De buitenkant van de blushes voelt bijna zacht aan, niet als hard plastic. Van tevoren had ik al gehoord dat de blushes moeilijk te openen zijn, en hier had ik ook last van! Alleen als ik mijn nagel in de rand zet en tegelijkertijd aan de opening trek, dan springt hij open. Het gaat echt wel een beetje lastig.

colourpop valentine's day 2021 blushes kiss 'n tell , my type, luv me not

En daar zijn ze dan. Wat een plaatje hè? Zo op het eerste gezicht denk ik dat ik de Kiss ‘n Tell, de lichte perzikkleurige blush, het vaakst zou dragen. Maar toch ben ik ook heel benieuwd naar de andere twee blushes.

Swatches

De swatches op mijn arm lijken nog niet heel overtuigend; maar goed een blush is natuurlijk anders als bijvoorbeeld oogschaduw. Ze voelen wel echt poederig aan en zo is het moeilijk om echt een goede ‘swatch’ te maken, maar goed. Uiteraard verwacht je ook niet een volledig dekkende rode blush, dan ben je een clown haha. Je ziet in ieder geval al de kleuren goed.

colourpop valentine's day blushes kiss 'n tell
colourpop valentine's day blushes luv me not

De blushes in gebruik

De blushes zijn heel fijn in gebruik. Ze hebben goed pigment, maar niet té. Alledrie de blushes kun je zo licht aanbrengen als je wilt, of juist heel mooi opbouwen. Persoonlijk houd ik bij mezelf niet echt van barbieroze blush, maar die breng ik wat lichter aan en dan vind ik hem wel mooi. Luv Me Not, de rode blush, is verrassend draagbaar zelfs op mijn lichte huid. Wel moet ik ook die lichtjes aanbrengen, anders zie ik eruit als een tomaat 😉

Verder blijven de blushes de hele dag mooi zitten. Ik ben echt blij met deze pareltjes in mijn stash. Ze zien er onwijs cute uit om te zien, maar ook om te dragen! I love it. Mijn favoriet is zoals gedacht toch Kiss ‘n Tell, omdat dit de perfecte everyday kleur is voor mij. Maar ik vind de andere 2 ook heel mooi en ik ga ze zeker ook allemaal vaak dragen. Welke van de drie blushes uit de Valentine’s Day collectie van Colourpop vind jij het mooist?

Xo, The Makeup Mommy

You may also like

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.