Colourpop – Mulan palette | Review

Colourpop heeft al een paar collecties in samenwerking met Disney gemaakt. Voor de release van de live-action Mulan film heeft Colourpop opnieuw een hele collectie met Disney uitgebracht en vandaag review ik het oogschaduw palette van de collectie.

Mulan

Door het coronavirus is de bioscoop release van de Mulan film uitgesteld tot juli. Maar Colourpop heeft in ieder geval alvast de prachtige Mulan collectie uitgebracht. Het bevat onder andere een oogschaduw palette, lipsticks, blushes en een gloss. Vandaag review ik het Mulan eyeshadow palette. Ook vanwege het corona virus heb ik even moeten wachten tot ik het palette binnen kreeg, er werd een tijd niet verzonden. Maar gelukkig is hij er eindelijk en kon ik dit mooie palette gaan gebruiken!

De verpakking is echt zo mooi! Rood, goud en zwart tinten kleuren de verpakking en je ziet Chinese letters en natuurlijk een tekening van Mulan binnenin. Het past perfect bij het thema en het ziet er echt prachtig uit.

Swatches

colourpop mulan swatches

Het Mulan palette bevat 15 oogschaduws, mattes, shimmers en pressed glitters. Zoals je kunt zien bevat het palette nude, bruin en roodachtige tinten Γ©n een prachtige gouden glitter. Die gouden (pressed) glitter is overigens de enige waar ik moeite bij had met het swatchen, maar dat komt uiteraard omdat het een pressed glitter is. Over een glitterlijm/base zou hij prima plakken. Alle shades zijn heel goed gepigmenteerd!

Ooglooks

colourpop mulan palette eyelook

Ik heb met het Colourpop Mulan palette twee hele verschillende looks gemaakt. Je kunt ook eigenlijk heel veel kanten op met dit palette, vanwege zowel de nude tinten in het palette als rode en donkere tinten. Voor de eerste look wilde ik het een beetje licht en draagbaar houden. De tweede look is meer een speciale, dramatische ooglook.

colourpop mulan palette eyelook

Review

Colourpop is één van mijn favoriete merken. Zeker met oogschaduw paletten! En het Mulan palette van Colourpop bewijst maar weer eens waarom. De oogschaduws zijn weer super gepigmenteerd, blenden gemakkelijk en geven weinig tot geen fall-out (de pressed glitter uiteraard wel wat). Het is een veelzijdig palette hoewel je dat in eerste instantie misschien niet meteen ziet. En de verpakking van dit palette is gewoon prachtig en past natuurlijk helemaal bij de Mulan film.

Momenteel is het Mulan palette uitverkocht, maar hij zal zeker nog terugkomen! Je kunt het palette kopen op de website van Colourpop voor $22 (let op dat je te maken kunt hebben met douanekosten) .

Misschien vind je dit ook leuk:

Colourpop Bare Necessities Palette | Review: https://themakeupmommy.nl/colourpop-bare-necessities-palette/

Colourpop Blowin’ Smoke Palette | Review: https://themakeupmommy.nl/review-colourpop-blowin-smoke-palette/

Catrice Minnie & Daisy paletten | Review: https://themakeupmommy.nl/catrice-minnie-daisy-signature-paletten-review/

You may also like

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.