Colourpop – Fade Into Hue palette | Review

colourpop fade into hue palette

Geef ons kleur!” “Give us the colour in Colourpop!” Dit waren een tijdlang uitspraken die je veel tegenkwam op de Instagram van Colourpop. Want hoewel het merk Colourpop heet, maken ze ook héél veel paletten met neutrale, nude tinten. Veel mensen wilden graag meer kleur zien van Colourpop en toen kwam daar het Fade Into Hue palette.. Duidelijk had Colourpop eindelijk geluisterd, want dit palette zit vol met felle kleuren! Kijk je mee naar dit vrolijke palette?

Colourpop Fade Into Hue

Colourpop komt tegenwoordig bijna wekelijks met nieuwe items uit. Jullie weten inmiddels wel dat ik een groot fan ben van Colourpop, maar ik koop echt niet alles wat uitkomt, want dat is gewoon teveel. Met 1 blik op dit palette wist ik, deze móet ik hebben! Want eindelijk kwam Colourpop dan met KLEUR! Het palette kost $34 en is te koop via de officiële Colourpop website. Momenteel is hij uitverkocht, maar ik vermoed dat hij zeker nog terugkomt.

Waar Colourpop eerder bekend stond om hun wat kleinere formaten paletten, zijn er inmiddels al een paar van zulke grote paletten uitgekomen. Die bevatten wel 30 kleuren oogschaduw. Ik reviewde daarvan al eerder het So Jaded palette en het Bare Necessities palette.

Het Fade Into Hue palette is, vind ik, echt mooi opgedeeld in 6 rijen kleur (van boven naar beneden). Roze, oranje, geel, groen, blauw en paars. De verpakking is eigenlijk in dezelfde kleuren, maar dan wat zachter. De kleuren lopen hier mooi in elkaar over. Je kan het palette als het ware splitsen tussen de warme kant en de koude kant. Het palette bevat een mix tussen matte, satin (de mattes met hele fijne glitter erin), shimmers en enkele pressed glitters.

Swatches

Ik ga jullie eerst even wat grappigs vertellen. Ik was weer in een snuggere bui… normaal gesproken swatch ik een palette van links naar rechts, eerst de bovenste rij, dan die eronder enzovoort. Dus vrolijk was ik aan dit palette begonnen op dezelfde manier toen ik me bedacht dat de swatches er wel heel gek uit zagen… Uiteraard ‘loopt’ dit palette van boven naar beneden dus erst de gehele roze rij, dan oranje enzovoort.. dus ik kon weer mooi opnieuw beginnen haha! Nou goed, hier komen ze:

colourpop fade into hue swatches
colourpop fade into hue swatches

De oogschaduws in dit palette zijn echt GEWELDIG. Ik weet dat ik over het algemeen heel blij ben met Colourpop, maar dit palette lijkt wel op een ander level of zo. Ze zijn echt mega gepigmenteerd, zowel de mattes als de shimmers, zowel lichte als donkere tinten.. ik had met geen enkele kleur moeite. Ze glijden als boter over mijn arm. Enkel onder de pressed glitters heb ik overigens een glitter base aangebracht, anders komen die gewoon niet mooi tot hun recht. De rest heb ik zonder primer aangebracht!

Ooglooks

colourpop fade into hue eyelook
colourpop fade into hue eyelook

Ik heb een look gemaakt met de warme kant, en één met de koele kant van het palette. Het witte lijntje in de bovenste look is gemaakt met een cake liner van makeup by tammi cosmetics. Je kunt de review daarvan hier lezen. In de tweede look heb ik ook een pressed glitter gebruikt uit het palette. Deze heb ik uiteraard aangebracht op een glitter base.

Colourpop Fade Into Hue : Review

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dit palette fantastisch vind. Wat een geweldig kleuren, geweldig pigmen en de kleuren blenden moeiteloos. Het énige negatieve wat ik over het palette kan zeggen is dat ik wel wat last had van fallout. Maar ik doe toch altijd pas mijn concealer/gezichtsmakeup nadat ik mijn oogmakeup gedaan heb, dus ik heb er niet zo heel veel last van. Wel goed om te weten. 😉 Maar verder raad ik dit palette voor 100% aan. Dit is denk ik zelfs mijn favoriete palette van Colourpop!

Xo, The Makeup Mommy

You may also like

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.