Colourpop Cheek Dew Serum Blush | Review

colourpop cheek dew serum blush

De laatste tijd ben ik echt gek op blushes, poeder maar ook liquid blushes. En toen kwam Colourpop laatst uit met hun eerste liquid blush namelijk de Cheek Dew Serum Blush. Uiteraard moest ik ook de liquid blush van mijn favoriete merk uitproberen, lees je mee?

Colourpop Cheek Dew blush

Zoals ik al zei, ik heb echt even een blush kick. Zo reviewde ik laatst ook al de Valentine’s Blushes van Colourpop. Maar ook heb ik al enkele liquid blushes getest zoals de Melting Blush van Rare Beauty en de Putty Blush van Elf. I love it!

De Cheek Dew blushes van Colourpop kwamen laatst uit in meteen 10 kleuren. Ik bestelde de kleuren So Cosmo, Kiss Kiss en Beyond. Ze kosten $7 per stuk en je kunt ze bestellen op de officiΓ«le Colourpop website. Let op dat je te maken kunt hebben met invoerkosten!

De verpakking waarin de blushes komen zijn ongeveer in dezelfde kleur als de blushes zelf. De blushes zelf zitten in een plastic verpakking, het ziet er bijna uit als een lipgloss vorm.

Swatches van de Colourpop Cheek Dew blushes

colourpop cheek dew serum blush swatches so chaud kiss kiss beyond

Van boven naar beneden: Kiss Kiss, So Cosmo, Beyond. Misschien kun je het alvast zien: de onderste blush, Beyond, is qua substantie anders dan de andere twee. Hij bevat veel meer olie.. Hierover vertel ik later meer. De kleuren zijn wel zoals ik gedacht had. Kiss Kiss is een bruine tint, So Cosmo oranje-achtig en Beyond heeft een berry toon.

De Cheek Dew Serum blushes in gebruik

‘Kiss Kiss’
colourpop cheek dew serum blush so chaud
So Cosmo
Beyond

Ik heb de blushes op verschillende manieren aangebracht en getest. Over foundation, zonder foundation, met een kwast, met mijn vingers. Ik vind met deze blushes het makkelijkst om ze met mijn vinger aan te brengen. Je hebt echt maar een heel klein beetje nodig, dat “tap” ik op mijn wangen en blend het voorzichtig uit met mijn vinger. Als ik toch te weinig heb kan ik makkelijk nog een beetje aanbrengen, dit geeft geen problemen. De blushes blenden makkelijker uit als je al foundation op hebt, maar ook zonder gaat het eigenlijk wel prima!

Maar ook met het aanbrengen van de blushes merk ik een groot verschil met de 3e blush, Beyond. Deze blush heeft gewoon echt een andere formule en ik vind hem absoluut niet fijn. Als ik deze aanbreng over foundation, dan verpest hij eigenlijk de foundation. Doordat hij zo olie-achtig is smeer je zo je foundation weg. Hij brengt ook vlekkerig aan en ik krijg er veel minder kleur van af.

Conclusie

Ik weet niet of ik een bad batch heb gekregen van de kleur Beyond, want die is echt een drama. De andere 2 vind ik geweldig! Die blijven ook de hele dag goed zitten, ook voel je ze verder niet. Ze geven een mooie glow en geven niet af. Ik ben wel een beetje huiverig om andere kleuren te bestellen, want wat als die weer zo slecht zijn als Beyond? In ieder geval zal ik met veel plezier de andere 2 kleuren gebruiken! Mijn favoriet is So Cosmo, ik vind dit soort warme peachy/oranje kleuren altijd het mooist bij mezelf.

Hou jij van liquid blushes, of liever een poeder blush?

Xo, The Makeup Mommy

You may also like

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.