Colourpop – Bare Necessities palette | Review

Het Bare Necessities palette van Colourpop is echt een droom voor degenen die houden van nude oogschaduw. Kijk je mee naar dit mooie palette?

De ‘grote paletten’

Colourpop maakt sinds kort ook wat grotere paletten, met wel 30 oogschaduws. Ik heb al eerder het So Jaded palette gereviewd op mijn blog. Daarna kwam dit grote palette uit, genaamd Bare Necessities. Ik heb nog wat getwijfeld om deze aan te schaffen, maar uiteindelijk ben ik toch gezwicht. Want ik mag dan een zwak hebben voor fel gekleurde paletten, een nude palette is ook absoluut onmisbaar in je stash vind ik en ik had eigenlijk nog niet veel nude oogschaduw paletten.

Swatches

colourpop bare necessities palette swatches
Colourpop Bare Necessities Swatches

Pfoe, dat was even een werkje om alle kleurtjes te swatchen! Maar wat ziet het er weer mooi uit zo bij elkaar hè? Op de linkerfoto zie je duidelijk de lichtere kleurtjes, terwijl op de rechterfoto de kleuren steeds dieper worden, tot een bijna zwarte tint. Ik zeg bijna, want de laatste kleur was eigenlijk de enige waar ik een beetje teleurgesteld in was. Hij leek zo mooi zwart, maar ik kreeg er niet veel pigment af en het kwam niet verder dan een hele donkerbruine kleur. Misschien was dit ook de bedoeling, maar ik dacht toch echt dat het een zwarte kleur was. Ik ben eigenlijk niet gewend aan slechte pigmentatie van colourpop!

Gelukkig was dat eigenlijk de enige kleur die voor mij niet goed presteerde, alle andere kleuren waren eigenlijk prima. Zelfs de allerlichtste kleuren geven goed pigment af! Ik vind het fijn dat er naast echt bruintinten er ook wat kleuren in zitten die richting roze, mauve en oranje gaan. Nog steeds nude, maar toch wat variatie.

Ooglooks

ooglook met het bare necessities palette van colourpop

Deze twee looks heb ik gemaakt met het palette. De 1e look is echt een beetje een standaard nude glam look, de 2e wilde ik iets specialer maken om te laten zien dat je toch ook wel meer kanten op kan met dit palette! De kleuren hadden wederom goed pigment en blenden allemaal prima. De shimmers zijn zo goed dat je niet eens je kwast hoeft nat te maken. Zelfs de zwarte/donkerbruine kleur die ik gebruikte in de crease bij de 2e look, deed het wel wat beter dan verwacht, gelukkig.

Wederom heb ik weer weinig negatiefs te zeggen over colourpop, sorry haha. Het zal jullie inmiddels niet verbazen dat Colourpop 1 van mijn favoriete merken is!

Hou jij meer van nude of van colourful oogschaduw paletten?

Het Bare Necessities palette van Colourpop is te koop op de Colourpop website voor $34.

Bekijk hier meer van Colourpop: https://themakeupmommy.nl/review-colourpop-blowin-smoke-palette/

Blowin’ Smoke palette review:

So Jaded palette review: https://themakeupmommy.nl/review-colourpop-x-kathleenlights-so-jaded-eyeshadow-palette/

You may also like

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.