Catrice x Kaviar Gauche Limited Edition collectie | Preview

catrice kaviar gauche preview

Catrice heeft al eens eerder samengewerkt met het designer duo van het Duitse couturelabel Kaviar Gauche. Binnenkort komt er wederom een collab van deze 2 namen, je ziet de volledige preview van de producten in de Limited Edition Catrice x Kaviar Gauche collectie hier!

Catrice x Kaviar Gauche Preview

catrice kaviar gauche preview

Vanaf midden november tot eind december 2020 zal deze Limited Edition Catrice x Kaviar Guache collectie exclusief verkrijgbaar zijn bij Kruidvat. De collectie zal perfect zijn voor de wintermaanden en de aankomende feestmaanden! De producten zijn verpakt in luxueuze goud- en zilvertinten en hebben mooie glinsterende en glanzende texturen en finishes. Bekijk hier alvast de volledige lijst met producten.

Pressed Pigment Palette – 01 Crystal Collection

catrice kaviar gauche palette

Dit mooie paletje bevat 9 oogschaduw kleuren in zowel matte en glinsterende finishes, en zelfs 2 metallic tinten! De buitenkant is versierd met kristallen en glitters en binnenin vind je ook nog een spiegel. Hij zal €8,99 gaan kosten

Highlighter – C01 Glow Couture

Deze highlighter is een zachte rosétint die elke huid zal flatteren en je huid een mooie glow zal geven. Alleen de goudkleurige deksel met glitters is al een eyecatcher! Hij zal €5,59 gaan kosten.

Multipurpose Brush

Deze kwast kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. Met zijn superzachte, compacte synthetische haren kan je moeiteloos vloeibare- en poedertexutren aanbrengen. Ook makkelijk om mee te nemen aangezien hij een klein formaat heeft. De kwast zal €5,59 gaan kosten.

Volumizing Lip Booster – C01 Rose Spectacle & C02 Delicate Dream

Deze lip boosters geven je lippen een boosting effect. De lipgloss zal je lippen voller laten lijken en een glans geven. Ze zijn in twee tinten verkrijgbaar en zullen €3,99 per stuk gaan kosten.

Nail Lacquer – C01 Flirty Glitter & C02 Eternal Shine

Nagellakjes om je feestlook mee af te maken. Of je nou nude nagels wilt of nagels met een feestelijke glitter! De nagellakjes geven de nagels een mooie gel glans finish. Ze zullen €2,99 per stuk kosten.

Tot slot

Zie jij al iets in deze preview wat je gaat aanschaffen als de Catrice x Kaviar Guache collectie uitkomt? Ik vind het palette er in ieder geval heel mooi uit zien!

Xo, The Makeup Mommy

You may also like

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.