Catrice – Sungasm Luminizing Bronzer 01 Golden Ecstacy | Review

catrice sungasm luminizing bronzer golden ecstacy

De nieuwste collectie van Catrice ligt weer in de winkels! Deze zomer collectie focust zich op producten die je huid een gebruinde, glinsterende huid geven. Ik heb van deze Sungasm collectie van Catrice deze luminizing bronzer meegenomen in de kleur 01 Golden Ecstacy. Kijk je mee?

De Sungasm collectie

De limited edition Sungasm collectie van Catrice bevat een face & body highlighter, bronzing pebbles, een setting mist én twee bronzers. Van de bronzers heb ik de lichtste kleur van de twee meegenomen, de 01 Golden Ecstacy. Toen ik in de Kruidvat stond, vond ik wel dat de bronzers er allebei vrij donker uitzagen, met niet veel verschil tussen de twee kleuren. Ik was benieuwd of de bronzer niet te donker zou zijn voor mijn huid.

De verpakking aan de buitenkant is vrij simpel. Niks mis mee op zich, hij zou wel makkelijk mee te nemen zijn. De bronzer zelf heeft het woord Sungasm in verschillende lettertypes en richtingen erop staan. Ik vind dat dan wel weer leuk gedaan!

Swatch

De swatch op mijn arm zag er ook al vrij donker uit. De bronzer heet luminizing bronzer en dat zie je ook al aan de swatch. Deze bronzer is zeker niet matte inderdaad, er zit een lichte glans in. Het is echt een hele warme bronzer, ik hoopte dat hij alleen niet te donker of oranje zou uitvallen op mijn gezicht.

catrice sungasm luminizing bronzer golden ecstacy swatch

De bronzer aangebracht

catrice sungasm luminizing bronzer golden ecstacy

De bronzer brengt vrij makkelijk aan met een kwast. Eigenlijk was ik nog wel verrast dat ik de bronzer mooi bij me vond staan. Het helpt natuurlijk wel dat het zomer is en mijn huid wat gebruinder is dan normaal 😉 Ik heb de bronzer zelfs nog een beetje opgebouwd. Daarna heb ik met een kwast met wat lichte setting poeder erop de bronzer wat meer proberen te blenden en ook dat ging eigenlijk heel mooi! Gelukkig is hij ook niet oranje, ik vind het een mooie tint.

catrice sungasm bronzer golden ecstacy

Eigenlijk ben ik dus wel heel blij met deze bronzer! Hij heeft ook echt en mooie finish vind ik. Het geeft mijn huid een mooie glans. Het enige minpuntje aan deze Sungasm luminizing bronzer van Catrice is dat ik zeker weet dat hij voor een hoop mensen toch nog te donker gaat zijn.

De Sungasm collectie van Catrice is nu oa te koop bij Kruidvat! Deze bronzer kost €4,99. Heb jij deze collectie al gespot?

Misschien vind je dit ook leuk:

Fenty Beauty – Sun Stalk’r Bronzer Inda Sun | Review: https://themakeupmommy.nl/fenty-beauty-sun-stalkr-bronzer-inda-sun/

Catrice Minnie & Daisy Signature paletten | Review: https://themakeupmommy.nl/catrice-minnie-daisy-signature-paletten-review/

Catrice Sungasm collectie | Preview: https://themakeupmommy.nl/catrice-sungasm-collectie/

You may also like

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.