in budget, limited edition, makeup, preview

Catrice loves PETA preview

at

In maart lanceert Catrice een nieuwe limited edition collectie in samenwerking met dierenrechtenorganisatie PETA. De collectie zal een reeks lippenstiften bevatten die 100% vegan zijn, hiermee willen Catrice en PETA benadrukken dat je ook makeup kunt gebruiken zonder dat dat ten koste van de dieren gaat! Kijk je mee?

Uiteraard is deze collectie ook dierproefvrij – volgens mij is Catrice sowieso al Cruelty Free maar deze collectie is dus ook nog 100% vegan, de pigmenten zijn bijvoorbeeld niet verkregen uit schaaldieren(karmijn). Voor elke lipstick die verkocht wordt, wordt er ook nog eens 10% gedoneerd aan PETA.

Er zullen in totaal 10 lipsticks te koop zijn, verdeeld in 2 collecties: De Plumping Lip Colours en de Matte Lip Colours. De Plumping Lip Colours hebben een gel textuur welke een plumping lip effect creërt en je lippen laat glanzen. De formule bevat hydraterende hyaluronzuur voor intensieve verzorging. Deze lippenstiften zullen verkrijgbaar zijn in 4 mooie nude tinten voor €4,99 per stuk:

De Matte Lip Colour lipsticks hebben een romige textuur met maximale dekking die beloven een langdurige kleurervaring te geven. Deze zijn verkrijgbaar in 6 lipsticks met een matte finish voor €4,99 per stuk:

Welke lipsticks spreken jou het meest aan? Ik persoonlijk hou erg van matte lipsticks en ook al de kleurtjes van de Matte Lip Colour lipsticks vind ik prachtig! Ik denk dat het moeilijk voor me wordt om te gaan kiezen haha!

De Catrice Loves Peta lipstick collectie zal vanaf midden maart tot eind april 2020 exclusief bij Kruidvat te koop zijn.

Avatar

themakeupmommy

5 Comments

 1. Avatar
  theNextG1rl

  Ze zien er idd allemaal weer erg mooi uit!

  04 . jan . 2020
 2. Avatar
  Tamara

  Ik ga er denk ik wel een paar halen

  06 . jan . 2020
  • Avatar
   themakeupmommy

   Ik ook hihi

   06 . jan . 2020
 3. Avatar
  Jessica J. • www.jessicajay.eu

  Oeeeh, die matte zien er mooi uit! Ik denk dat ik de tweede, de vijfde en de zesde maar eens in het echt ga bekijken!

  12 . feb . 2020
  • Avatar
   themakeupmommy

   Yeah! Ik ben ook heel benieuwd hoe ze gaan zijn!

   12 . feb . 2020

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *