Catrice – Kaviar Gauche highlighter | Review

catrice kaviar gauche highlighter

De Limited Edition collectie van Catrice in samenwerking met Kaviar Gauche ligt inmiddels in de winkels en ik nam de highlighter er van mee. Een tijdje terug liet ik jullie al de preview zien van de hele collectie, met prachtige gouden en zilveren details. De highlighter leek mij heel erg mooi en vandaag laat ik hem uitgebreid zien!

Catrice Kaviar Gauche highlighter

De highlighter uit deze collectie draagt de naam C01 Glow Couture. Het is tevens ook de enige kleur die beschikbaar is. Ik vond de Kaviar Gauche collectie vorige week in de Kruidvat en hij kostte €5,59. Ik vond hem in de winkel een tikkeltje donker lijken, maar ik vind vaak het licht in de Kruidvat misleidend, dus ik nam hem toch maar mee omdat hij er zo mooi uit zag!

De verpakking van de Kaviar Guache highlighter is op zich al een plaatje om te zien. Vierkant en goud met glitters, hij ziet er elegant en luxe uit. Binnenin vind je een spiegel en natuurlijk de prachtige highlighter zelf; die een soort bloemenprint heeft.

Swatch Kaviar Gauche x Catrice highlighter

De swatch was lastig om te fotograveren, misschien omdat hij toch vrij dicht tegen mijn huidskleur aan ligt. Op mijn arm lijkt hij toch een stuk lichter dan ik in eerste instantie dacht! Hij ziet er uit als een lichte rosΓ© gouden tint met fijne glitters erin.

De highlighter aangebracht

catrice kaviar gauche highlighter
catrice kaviar gauche highlighter

Zoals je kunt zien op de foto’s is de highlighter helemaal niet te donker voor mijn gezicht! Grappig dat ‘ie toch een stuk lichter uitvalt dan dat hij er uitziet in de pan. Up close in het echt zie je een stuk beter dat er zoveel fijne glittertjes in zitten; hier moet je wel van houden. De glitters travelen ook wel een beetje naar de rest van mijn gezicht, dus wellicht was het handiger geweest om hem even goed te sprayen met setting spray. Verder vind ik de highlighter wel echt heel mooi, hij geeft echt een hele intense glow!

Ga jij iets aanschaffen van de Catrice x Kaviar Gauche collectie?

Xo, The Makeup Mommy

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.