Catrice – Brush Ink Tattoo Liner | Review

Catrice is onlangs met een nieuwe eyeliner uitgekomen, de Brush Tattoo Ink liner, die een dupe schijnt te zijn van de welbekende Kat Von D tattoo liner. Ik testte deze eyeliner en deel vandaag mijn mening hierover, lees je mee?

De Brush Ink Tattoo Liner

Nu heb ik zelf nog nooit de Tattoo liner van Kat Von D gebruikt, ik vind hem persoonlijk te duur voor een eyeliner. Des te meer reden dat ik wel erg benieuwd was naar deze Brush Tattoo Ink eyeliner van Catrice.

De eyeliner is waterproof, vegan en heeft niet zoals op eerste gezicht lijkt een vilten tip: nee deze eyeliner bevat maar liefst meer dan 270 synthetische ‘haartjes’. Volgens de verpakking zorgen die haartjes ervoor dat je met extreme precisie een lijn kan zetten.

Het is moeilijk om op de foto te zetten, maar als je heel goed kijkt dan zie je inderdaad dat de punt bestaat uit haartjes. Ik wist van tevoren niet zo goed wat ik hier van moest denken. Kan je dat voelen, gaan ze uit elkaar staan?

De Eyeliner in gebruik

catrice brush ink tattoo liner

Hier heb ik de eyeliner gebruikt. Tijdens het aanbrengen voel je helemaal niet dat de punt uit haartjes bestaat. Eigenlijk gaat het heel soepel! De punt is flexibel en glijdt inderdaad makkelijk langs mijn wimpers. Ik vind hem goed zwart en zoals je kunt zien kun je hele fijne lijntjes ermee maken. Ook als je een wat dikkere lijn wil maken, kan dat. Daarnaast vind ik het ook héél fijn dat deze eyeliner waterproof is. Ik heb zelf namelijk nogal eens last van tranende ogen tijdens het fietsen bijvoorbeeld. Daar is deze eyeliner prima tegen bestand. ‘s Avond is hij prima te verwijderen met makeup remover of een cleanser.

Ik ben blij met deze eyeliner. Ik kan hem helaas niet vergelijken met de Kat Von D liner, maar voor deze prijs zou ik zeggen, koop hem! Heb jij deze eyeliner al geprobeerd?

De Catrice Brush Ink Tattoo Liner is te koop bij oa Kruidvat voor €4,99.

Misschien vind je dit ook leuk:

Catrice Minnie & Daisy paletten review: https://themakeupmommy.nl/catrice-minnie-daisy-signature-paletten-review/

Catrice Better than platinum baked highlighter palette: https://themakeupmommy.nl/review-catrice-better-than-platinum-baked-highlighter-palette/

Max & More Gel Eyeliner: https://themakeupmommy.nl/max-more-gel-eyeliner/

You may also like

7 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.