By Beauty Bay – New Romantic Palette | Review

Beauty Bay is sinds vorig jaar echt een andere weg ingeslagen met hun eigen merk, By Beauty Bay. Vorig jaar deelde ik al een review van hun ‘Book of Magic’ palette, en ook van hun eigen lipsticks ben ik fan. Het New Romantic palette van By Beauty Bay kwam dit jaar uit met Valentijnsdag, en ik vond hem prachtig. Ik houd van die roze, rode en paarse tinten. Ik bestelde hem in de hoop dat hij van dezelfde kwaliteit zou zijn als het Book of Magic palette. Kijk je mee of dit ook zo is?

By Beauty Bay New Romantic

Het merk By Beauty Bay vind je uiteraard gewoon op de site van Beauty Bay. Het New Romantic palette is daar op dit moment nog steeds te bestellen voor €18, dezelfde prijs als het Book of Magic palette. New Romantic is dan ook even groot en bevat ook 20 oogschaduws.

Het New Romantic palette komt in een kartonnen doosje met prachtige rode, roze en zwarte tinten in een soort van rozenpatroon. Op de verpakking van het palette zelf staat New Romantic en in de letters zie je die print terugkomen. Het palette bevat roze, rode en paarse tinten, en ook enkele bruintinten Γ©n weer een zwarte oogschaduw.

Het palette bevat roze, rode en paarse tinten, en ook enkele bruintinten Γ©n weer een zwarte oogschaduw. Er is een mooie mix van matte en shimmer oogschaduws.

Swatches

by beauty bay new romantic palette swatches

Ik was alvast weer tevreden over de swatches van dit palette. De meeste oogschaduws gaven prima pigment af. Zeker de shimmers, net als in het Book of Magic palette voelen deze wederom heel zacht en boterig. Sommige van de matte oogschaduws, zeker de lichtere roze kleuren, moest ik wel aardig wat opbouwen. Sommige waren dan weer heel goed gepigmenteerd. Over het algemeen zeker niet slecht!

Eyelooks met het By Beauty Bay New Romantic palette

by beauty bay new romantic palette eyelook
by beauty bay new romantic palette eyelook

Ik probeer voor een review altijd 2 hele verschillende looks te maken. Met de 1e look koos ik vooral voor de rode kleuren, en toevallig voornamelijk matte oogschaduws. Daarom koost ik voor de 2e look voornamelijk shimmer oogschaduws, en meer de paarse kleuren.

Review

Met beide ooglooks had ik weinig tot geen moeite met de oogschaduws. De shimmers zijn weer net zo goed en fijn om mee te werken als die in het Book of Magic palette. Ik had alleen wel aardig wat last van fall-out, dit zie je ook op de fotos van mijn looks, oeps..;-) De matte oogschaduws zijn ook prima en blenden goed. Ik ben blij dat het New Romantic palette dus van dezelfde kwaliteit blijkt te zijn als het Book of Magic palette. Ik vind het fijn als een merk gewoon consistent is qua kwaliteit en ik ben dan ook benieuwd naar palettes van By Beauty Bay in de toekomst! Heb jij er al 1?

Xo, The Makeup Mommy

You may also like

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.