By Beauty Bay Lipsticks | Review

by beauty bay lipsticks

Laatst reviewde ik het Book Of Magic oogschaduw palette van het merk van Beauty Bay zelf. Ik was hier heel tevreden over en niet lang daarna kwam het merk By Beauty Bay ook uit met matte lipsticks. Ook deze wilde ik graag proberen en ik zocht er een paar uit om te reviewen. Lees je mee?

By Beauty Bay Lipsticks

De lipsticks van By Beauty Bay kwamen uit in 8 kleuren. Ik kocht 4 van de 8 kleuren. Eigenlijk leken ze me allemaal wel mooi haha, oeps. Ik kocht de kleuren Tea, Pinch, Sauce en Jam. De lipsticks kun je uiteraard kopen via Beauty Bay, en ze kosten normaal €8,50 per stuk. Ik kocht ze met 20% korting dus dat scheelde weer haha. Momenteel zijn ze zelfs te koop met 30€ en kosten ze maar €5,90! De lipsticks zijn allemaal mat en er zijn overigens ook lipliners bij te koop, maar die heb ik er niet bij besteld.

De lipsticks komen in een zwart kartonnen doosje met alle informatie en ingredienten erop. De lipstickshulzen zelf zijn wit en in zilveren letters staat er ‘lipstick’ op. Voor als je niet wist wat het was πŸ˜‰ Op de onderkant zit een sticker in de kleur van de lipstick met de naam erop. Op de lipsticks staat de ‘B’ van Beauty Bay geprint.

By Beauty Bay Lipsticks Swatches

by beauty bay lipsticks swatches tea pinch sauce jam

Van licht naar donker. De laatste, Jam lijkt wat moeilijker te dekken. Verder zijn ze wel goed gepigmenteerd en de kleuren zien er mooi uit!

by beauty bay lipsticks Tea swatch
Tea

De kleur Tea is een lichte nude kleur met een warme ondertoon. Ik was van tevoren bang dat ik hem te licht zou vinden, maar ik vind hem eigenlijk wel mooi staan; hij is net niet tΓ© licht voor mij. Deze kleur dekte eigenlijk het minste goed en zoals vaker met lichte lipsticks kon je elk lijntje in mijn lip zien.

by beauty bay lipsticks pinch swatch
Pinch

Pinch is iets donkerder met een roze ondertoon. Op mij gaat ie bijna naar de mauve kant toe. Ik vind de kleur prachtig! Deze kleur ging totaal niet in de lijntjes van mijn lippen zitten en dekte echt perfect.

by beauty lipsticks swatch Sauce
Sauce

Sauce is een klassiek rode tint en ook met deze lipsticks ondervond ik geen problemen. Ik houd zelf heel erg van rode lipsticks en ik vind deze ook erg mooi!

by beauty lipsticks Jam swatch
Jam

Ik kan ook echt genieten van een goede, donkere lipstick. Jam vind ik ook echt prachtig en geeft me meteen zo’n badass vibe haha! Deze lipstick heeft een paarse ondertoon. Dit was de enige van de lipsticks die niet helemaal gelijkmatig aanbracht. Het kostte iets meer moeite maar uiteindelijk zat ‘ie er mooi op.

Draagtest + Review

Ik heb de lipsticks een hele dag gedragen. Het eerste wat me opviel was dat je ze echt totaal niet voelt zitten. De lipsticks zijn wel echt mat, maar ze drogen mijn lippen niet echt uit. Een groot pluspunt!

Dat gezegd hebbende bleven ze helaas niet heel lang goed zitten. Ze zijn ten eerste al niet helemaal kissproof. Iets drinken of iets kleins eten gaat daarnaast wel goed maar zodra je echt een maaltijd gaat eten gaat het meeste van de lipstick van je lippen af. Ik vond dit wel jammer, maar even bijwerken en je kunt weer verder. Ik vind het moeten bijwerken niet een heel groot probleem maar ik had wel verwacht dat ze iets beter zouden blijven zitten.

Toch vind ik het wel fijne lipsticks voor het geld, zeker omdat je ze gewoon niet voelt zitten op de lippen. Ik ga ze dus zeker wel blijven gebruiken en ben wel blij dat ik ze heb bestelfd. Mijn favorieten zijn Pinch en Jam. Welke kleur van deze By Beauty Bay lipsticks vind jij het mooist?

Xo, The Makeup Mommy

You may also like

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.