BH Cosmetics – Truffle Blush palette – Vanilla Cream | Review

bh cosmetics truffle blush palette vanilla cream

Op mijn instagram vroeg ik van een aantal items of er interesse was voor een review. Voor deze Truffle Blush palette van BH Cosmetics was de stemming unaniem JA, dus bij deze dan de review!

Truffle Blush 4 color blush palette

De Truffle Blush 4 color blush palettes van BH Cosmetics zijn nog vrij nieuw. Ze zijn in 9 varianten uitgekomen, waarvan elke er 4 kleuren bevat. Zo is er echt voor ieder wat wils, wat voor huidskleur je ook hebt! Ik heb het Vanilla Cream palette genomen. Volgens de omschrijving bevat dit palette nude, mauve tinten.

Verpakking

De buitenste verpakking ziet er eigenlijk wel heel schattig uit. Als een soort gebakje denk ik, of een ijsje? Binnen het palette zit een spiegel, dat vind ik altijd wel heel handig. Het palette bevat 4 kleuren blushes. Op 3 van de blushes staat een soort swirl en op de 4e het logo van BH Cosmetics.

bh cosmetics truffle blush 4 color palette vanilla cream

Hier zie je duidelijk de 4 kleuren van het palette. De 1e linksboven is een lichtroze kleur, daarnaast zit een kleur die richting mauve gaat. De 3e tint, linksonderin, is iets meer perzikachtig en de laatste daarnaast is echt een donkere mauve tint. Zo op het eerste gezicht vind ik de kleuren er heel mooi uit zien! Er komt overigens ook een lichte, zoete geur van af, ik vind het niet storend.

Swatches

bh cosmetics truffle blush palette vanilla cream swatches

Ik heb de 4 blushes geswatched zonder primer op mijn arm. Blushes swatches is niet zo makkelijk als oogschaduw (meestal) is, het geeft minder pigment af. In het geval van dit palette, een stuk minder pigment! Ze zien er nog aardig mooi uit op de foto maar ik moest echt héél veel moeite doen om er zoveel kleur af te krijgen. Ze leken me niet erg goed gepigmenteerd.

Het blush palette aangebracht

Ik heb 2 van de 4 blushes aangebracht. Op de linkerfoto heb ik de perzikachtige kleur linksonderin aangebracht op mijn wang, en op de rechterfoto heb ik de kleur rechtsonderin aangebracht. Ik moet zeggen het was ten eerste al bizar moeilijk om de kleur van de blushes goed op de foto te krijgen. Uiteindelijk is me dat enigszins gelukt, maar in het echt waren ze nog wel wat meer aanwezig hoor!

Review

Ja.. ken je dat, dat je echt hoopt dat een product super goed gaat zijn, maar dat dan niet zo is? Dit gevoel had ik een beetje met dit Truffle Blush palette van BH Cosmetics. Toen deze uitkwamen wilde ik er al super graag 1 kopen, ze zien er zo cute uit en de kleurtjes zijn zo mooi! Maar helaas ben ik niet helemaal tevreden over dit blush palette.

Ik vind de kleuren weinig gepigmenteerd. Om uberhaupt kleur op je wangen te krijgen moet je de blush heel erg opbouwen. En dan vind ik het ook nog niet fijn aanbrengen, het blendde niet mooi met mijn foundation en werd een beetje vlekkerig. Uiteindelijk zag het er nog okΓ© uit maar als ik er zΓ³ veel moeite voor moet doen dan hoeft het voor mij eigenlijk niet πŸ˜‰ Er zijn dan echt veel betere budget blushes op de markt. Echt heel jammer!

Overige info

De Truffle Blush paletten zijn nog niet in Nederland te koop, maar ze zijn wel verkrijgbaar via Beautybay voor €12,50 per stuk.

Misschien vind je dit ook leuk:

I Heart Revolution – Fruity blusher & highlighter | Review: https://themakeupmommy.nl/i-heart-revolution-fruity-highlighter-blusher/

Revolution Pro – Lustre highlighter | Review: https://themakeupmommy.nl/revolution-pro-lustre-highlighter-review/

Fenty Beauty: Sun Stalk’r bronzer Inda Sun | Review: https://themakeupmommy.nl/fenty-beauty-sun-stalkr-bronzer-inda-sun/

You may also like

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.