BH Cosmetics – Cotton Candy palette | Review

De oogschaduw paletten van BH Cosmetics zijn een beetje hit or miss voor mij. Maar toen ik de Sweet Shoppe collectie zag moest ik er 1 van kopen, ze zagen er allemaal zo cute uit! Ik koos het Cotton Candy palette uit op de site van BH Cosmetics en vandaag deel ik met jullie de review van dit palette! Lees je mee?

BH Cosmetics Cotton Candy palette

bh cosmetics cotton candy palette

Eerder reviewde ik al het Truffle Blush palette van BH Cosmetics, je kunt hem hier lezen. De kwaliteit van BH Cosmetics vind ik niet altijd even goed, maar deze collectie zag er zΓ³ leuk uit! De Sweet Shoppe collectie van BH Cosmetics kwam een tijdje terug uit met 6 limited edition oogschaduw paletten. Ze hebben allemaal een eigen kleurthema. Het Cotton Candy palette bevat 8 oogschaduws in paarse en roze kleuren. De 4 bovenste oogschaduws in het palette zijn shimmers en de 4 onderste zijn mattes.

De packaging van dit palette is super cute en past natuurlijk helemaal bij de naam en thema van dit palette. Hij is knalroze met sprinkles erop. Binnenin vind je ook nog een spiegel en dezelfde roze kleur met de sprinkles erop. Zo leuk!

Het Cotton Candy palette heb ik gekocht op de site van BH Cosmetics zelf voor $18. Nu kwam ik er laatst achter dat BH Cosmetics ook een Duitse website heeft waar je dus heel makkelijk vanuit Nederland kan bestellen! Wisten jullie dat? Je vind de site hier en je kunt dit palette daar bestellen voor €20. Ook de andere paletten van de Sweet Shoppe collectie kun je daar krijgen!

Cotton Candy palette swatches

bh cosmetics cotton candy palette swatches

De swatches van het BH Cosmetics Cotton Candy palette. Allereerst; wauw wat een leuke kleurtjes he! Mijn favoriete kleur op het moment voor ooglooks is sowieso paars, dus ik vond dit palette van tevoren al helemaal leuk. De swatches vond ik eigenlijk best wel prima gaan. Zeker niet het slechtste palette van BH Cosmetics wat ik heb geprobeerd. Het pigment is goed en de shimmers zien er alvast heel mooi uit!

Ooglooks

bh cosmetics cotton candy palette eyelook

Dit is de eerste look die ik maakte met het palette. Ik heb vooral de matte kleuren van het palette in deze look gebruikt, behalve het glitterlijntje. Die maakte ik met de kleur Sugar in combinatie met een mixing liquid van Revolution Pro. De grove glitters komen overigens van Colourpop. Verder gebruikte ik de matte kleuren Confection, Light ‘n Airy en Carnival.

bh cosmetics cotton candy eyelook

Ik was vooral blij met deze, tweede, look die ik maakte met het palette. Hiervoor wilde ik wat meer shimmers gebruiken, ik heb Twirl en Swirl gebruikt en Sugar als highlight. Van de matte kleuren gebruikte ik Confection, en Sugar Plum.

Review

Ten eerste ben ik echt verliefd op de kleuren die in het Cotton Candy palette zitten. Natuurlijk draag ik dit niet elke dag, maar ik vind het super leuk om hier wat fun looks mee te maken. Je hebt natuurlijk een beperkt aantal kleuren in dit palette. Dus koop dit palette alleen als je ook echt van deze kleuren houdt en gaat gebruiken zou ik zeggen πŸ˜‰

Het pigment vond ik goed te doen, zeker een stuk beter dan andere BH Cosmetics paletten die ik heb geprobeerd. De matte kleuren moest ik wel opbouwen op mijn oog, de shimmers deden het eigenlijk prima. Het blenden ging ook goed, dus ik ben eigenlijk wel tevreden. Wat dat betreft zou ik hem wel aanraden. Stiekem wil ik nu ook de andere 5 paletten van deze collectie proberen haha!

Welke kleuren gebruik jij het liefst in je ooglooks, en zou je dit palette overwegen om te kopen?

You may also like

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.