BH Cosmetics Avocado Toast palette | Review

bh cosmetics avocado toast palette

Over het Avocado Toast palette van BH Cosmetics hoorde ik altijd goeie dingen. Persoonlijk heb ik een beetje een hit or miss ervaring met het merk BH Cosmetics. Echter na het Cotton Candy palette uit de Sweet Shoppe collectie, die ik super fijn vond, durfde ik het toch wel weer aan. Dus lees snel mee als je ook wilt weten of dit palette weer een hit or miss is!

BH Cosmetics – Avocado Toast palette

Het Avocado Toast palette is een oogschaduw palette wat 16 kleuren oogschaduw bevat. Binnenin vind je een spiegel, en de vierkante oogschaduws. Het palette heeft uiteraard een groen thema, net als een avocado ;-). Maar het heeft ook andere kleurtjes erin zitten, zoals oa een roze, gele en een roest tint. De verpakking is ook groen, met avocado’s en broodjes erop geprint, hoe kan het ook anders. Je kunt het palette bestellen via de Duitse BH Cosmetics site(€18) of via Beautybay(€18,25). Met beide sites heb je geen last van douanekosten!

Swatches

bh cosmetics avocado toast swatches

Kijk eens, ik ben alvast niet teleurgesteld door de swatches! Het pigment is echt goed! Zowel de shimmers als de mattes geven prima kleur af en voelen fijn aan. De lichte én de donkere kleuren. Ik vind het zó fijn als een palette consistent is qua kwaliteit!

Eyelooks met het BH Cosmetics Avocado Toast palette

bh cosmetics avocado toast palette eyelook
bh cosmetics avocado toast palette eyelook

Dit zijn de twee looks die ik maakte met het Avocado Toast palette. Ik heb het eigenlijk voornamelijk groen gehouden omdat die kleuren gewoon er het meest uitsprongen voor mij! Met de eerste look heb ik ook de lichtgele kleur gebruikt en de grasgroene kleur en bij de tweede look ging ik meer de turquoise kant op. Zo werden het toch hele verschillende looks!

Review

Ik vind het palette zoals verwacht (en gehoopt) een toppertje. Het pigment is goed, het blend allemaal makkelijk en de kleuren passen allemaal goed bij elkaar. De mattes zijn echt héél goed in gebruik. De shimmers zijn prima, niet super spectaculair maar gewoon een prima formule. Ik vind het palette erg fijn om mee te werken en doordat het palette niet enkel groene kleuren bevat kun je er toch aardig wat kanten mee op. Dit palette en de blauwe variant, het Blueberry Muffin palette, stonden al een tijdje op mijn wishlist. Ik ben blij dat ik deze eindelijk heb besteld, en ik denk dat als ik het blauwe palette weer een keer voorbij zie komen met korting oid dat ik die dan ook ga bestellen 😉 Dit keer dus een hit voor BH Cosmetics!

Wat zijn jouw ervaringen met de producten van BH Cosmetics?

Xo, The Makeup Mommy

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.