Andrélon – Special Oil & Care Serum-oil | Review

andrélon oil & Care serum-oil

Als iemand met eeuwige pluizig haar, ben ik altijd benieuwd naar stylingproducten die beloven om je glanzend haar te geven. Ik ontving de Special Oil & Care Serum-oil van Andrélon en deel vandaag mijn review met jullie. Lees je mee?

Beschrijving van de serum-oil

De Andrélon Oil & Care serum-oil is een verzorgende olie op basis van argan- en marula-olie. Arganolie heb ik zelf ook al eerder gebruikt voor mijn haar vanwege de voedende en verzachtende eigenschappen. Marula-olie ken ik nog niet, maar volgens de verpakking staat deze olie bekend om zijn hydraterende werking op het haar.

Je kunt deze serum olie dagelijks gebruiken op zowel droog als vochtig haar. Je hoeft het niet uit te spoelen. Het beloofd je droog- en kroeshaar goed te verzorgen en je haar een mooie glans te geven. Pomp één keer of meerdere keren waar nodig, en verdeel de olie in je haar. Doe dit vooral in je puntjes en lengtes.

andrélon oil & care serum-oil

Voor en na

Mijn haar is dus normaal echt een ontplofte pluizenbal als ik het net heb geborsteld. Ik heb sowieso vrij dik en heel veel haar, dus als ik er niks aan doe dan ziet het er niet uit haha. Doordeweeks draag ik mijn haar sowieso vaak in een staart of knot dus dan doe ik meestal niks qua verzorging in mijn haar. Maar als ik mijn haar los heb, of half omhoog dan wil ik wel graag wat in mijn haar doen, om het wat minder pluizig te maken en het niet zo bol te laten staan.

Hier zie je de before and after. Op de linkerfoto zie je dat het vooral onderin heel bol staat, en pluizig en een beetje dof is. Op de rechterfoto heb ik het serum aangebracht en ik zie echt een groot verschil. Mijn haar voelt zachter, het glanst mooi en is wat ‘ingetoomder’ zal ik maar zeggen haha. Ik heb er zelf een bloedhekel aan wanneer mijn haar zo bol staat en daar helpt dit serum zeker ook bij.

Review

Ik vind deze Oil & Care serum-oil van Andrélon heel fijn! Hij ruikt lekker, maar niet te overdreven. Het is een vrij dunne olie die je heel makkelijk door je haar kan aanbrengen met je vingers. En het belangrijikste natuurlijk, deze serum-olie geeft een mooi resultaat! Mijn haar is zachter, glanzender en mooier in model te brengen. Wel had ik echt niet genoeg aan 1 pompje van de olie maar goed, dat ligt natuurlijk aan hoe veel en hoe lang haar je hebt.

Je kunt deze serum-olie oa kopen bij Kruidvat voor €8,79.

andrélon oil & Care serum-oil

*Dit artikel bevat een artikel wat ik gekregen heb.

Misschien vind je dit ook leuk:

Maui Moisture – Revive & Hydrate Shea Butter Shampoo | Review: https://themakeupmommy.nl/maui-moisture-revive-hydrate-shampoo/

Essie Care Set | Review: https://themakeupmommy.nl/essie-care-set-review/

Olaz Regenerist Retinol 24 | Review: https://themakeupmommy.nl/olaz-regenerist-retinol-24/

You may also like

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.