Andrélon Kleurmasker Diep Zwart | review

andrélon kleurmasker diep zwart

Mijn zwart – geverfde – haar is inmiddels wel weer toe aan nieuwe verfbeurt. Maar, dit product had ik ontvangen en ik dacht, dit is dan het perfecte moment om deze te testen. Wellicht zou ik dan mijn verfbeurt nog wat langer uit kunnen stellen. Ik kreeg het Andrélon kleurmasker in de kleur diep zwart, kijk je mee wat het deed voor mijn haar?

Andrélon Kleurmasker diep zwart

De Andrélon kleurmaskers zijn net nieuw op de markt, en ze zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Ze kosten €9,99 en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ik kreeg de kleur Diep Zwart toegestuurd, omdat ik uiteraard zwart haar heb. Je kunt namelijk met deze maskers niet je haar lichter maken, maar wel donkerder, of je haarkleur een boost geven. Daarnaast zal het masker je haar intensief verzorgen. Het beloofd je haar zacht te maken en glans te geven. Je kunt het zowel gebruiken op geverfd haar of op je natuurlijke haar.

Het kleurmasker in gebruik

Voordat ik mijn haar zwart verfde, heb ik het groen gehad. Ja écht groen, je kunt het bekijken in mijn review van de Lime Crime Unicorn Hair haarverf. Anyway, het zwart had niet 100% gepakt en vooral onderin mijn puntjes zag je op sommige stukken nog een groene gloed. Dat is inmiddels weer wat meer zichtbaar geworden. Dit ga je ook zien op de foto’s.

Ik heb het kleurmasker 2x in 1 week uitgeprobeerd. Het is echt een pikzwart goedje, maar gelukkig waste het zo weer van mijn handen af. De eerste keer heb ik het masker 5 minuten laten inwerken, zoals op de verpakking staat. De volgende dag zag ik géén verschil qua kleur, ik had zelfs het idee dat mijn haar lichter was geworden en ik mijn eigen bruine haarkleur op sommige plekken zag doorkomen. De tweede keer, een paar dagen later, heb ik het masker een kwartier laten inwerken, in de hoop dat het dan beter zou werken. Maar de dag erna zag ik wederom géén verschil. Mijn haar is er zeker niet zwarter van geworden, het heeft geen boost gekregen. Héél erg jammer.

Het licht was trouwens totaal anders op de 2 dagen, vandaar dat het een beetje anders lijkt op de foto’s. Maar wat je wel kunt zien is dat mijn haar er in ieder geval geen boost van heeft gekregen, zeker onderin lijkt het juist lichter te zijn geworden..

1 Ding zal ik er wel over zeggen: mijn haar wordt er inderdaad mega zacht van, en ook gaat het er wel een beetje van glanzen. Dus wat dat betreft is het wel een fijn masker voor de verzorging, maar zeker niet van de kleur. Ik ben echt behoorlijk teleurgesteld in dit product. Ach ja, dat wordt in ieder geval mijn haar weer verven dit weekend 😉

Xo,

The Makeup Mommy

You may also like

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.