Anastasia Beverly Hills – Iced Out Highlighter | Review

anastasia beverly hills iced out highlighter

Graag een moment *stilte* voor de Iced Out highlighter van Anastasia Beverly Hills. Ziet hij er niet prachtig uit? Ik dacht eerst dat hij te wit zou zijn voor mij. Maar nadat ik verder had gezocht op swatches etc leek hij toch zelfs voor mensen met een stuk diepere huid dan mij mooi te staan, dus wilde ik hem toch maar gaan proberen πŸ˜‰ Want wat een plaatje! Kijk je mee?

Anastasia Beverly Hills Iced Out Highlighter

Anastasia Beverly Hills is recentelijk met de gehele Iced Out Collection uitgekomen. Ik ben ook nog heel benieuwd naar de Brow Freeze uit deze collectie, maar ik mocht van mezelf voor nu 1 van de 2 kiezen haha. De Iced Out Highlighter kost €35,99 via Douglas, toevallig was het afgelopen weekend sale en kon ik hem kopen met 20%!

De highlighter word door Anastasia Beverly Hills omschreven als een universeel flatterende highlighter. Mijn gedachte dat hij te licht zou zijn voor me, zou dus totaal niet waar moeten zijn.

De highlighter ziet er echt prachtig uit, het mooie patroontje in de highlighter vind ik erg bijzonder en dat maakt hem nog luxueuzer. De higlighter heeft dezelfde rechthoekige vorm als de populaire Amrezy highlighter van een paar jaar terug. Stiekem vind ik het nog steeds jammer dat ik die toen niet heb gekocht. Misschien dat ik daarom toch echt deze wilde kopen πŸ˜‰ De verpakking is verder simpel, rosΓ© goud met wit en binnenin vind je nog een spiegel.

Iced Out Swatch

anastasia beverly hills iced out highlighter swatch

De Iced Out highlighter is niet de meest gepigmenteerde highlighter die ik ooit heb gezien, moet ik eerlijk zeggen. Je kunt hem wel goed opbouwen naar een meer intensere look. De kleur vind ik toch wel heel mooi, heel licht champagne/goud (zal ik zeggen Icy goud?) met hΓ©le fijne glittertjes er in.

De highlighter in gebruik

anastasia beverly hills iced out highlighter swatch
anastasia beverly hills iced out highlighter swatch

Ik deel met jullie 2 foto’s, met verschillend lichtinval. Zo krijg je hopelijk een beter beeld van de highlighter. Net als met de swatch: dit is nΓ­et de meest blinding highlighter mÑÑr: ik vind hem nog steeds heel mooi. Hij geeft namelijk echt die ‘glow-from-within’ effect aan je huid en dat staat wel heel mooi, vind ik. Je kunt hem echt goed opbouwen van een lichte glow naar een intensere glow. Ik vind het fijn dat de glitters die erin zitten zo super klein zijn, ik hou zelf namelijk niet zo van hele glitterende highlighters.

Daarnaast vind ik het eigenlijk heel bijzonder dat deze Iced Out highlighter geschikt is voor (bijna?) alle huidtypes. Tegen mijn verwachting in vind ik dat hij heel mooi bij me staat. Ook heb ik al foto’s gezien van mensen met een hele donkere huid, waar hij Γ³Γ³k mooi bij staat. Chapeau Anastasia Beverly Hills!

Laatst deelde ik met jullie de review van de Kylie Cosmetics Hear me Roar highlighter, die mij heel erg heeft teleurgesteld. Ik ben blij dat dΓ©ze highlighter mij juist heel positief verrast heeft en dat ik hem toch heb besteld! Ga jij iets bestellen van de Anastasia Beverly Hills Iced Out collectie?

Xo, The Makeup Mommy

You may also like

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.