ABH Norvina Pro Palette Volume 2 | Review

ABH Norvina Pro Palette Volume 2

Al een lange tijd heb ik mijn oog op de Anastasia Beverly Hills Norvina Pro Paletten. Ze zijn zo mooi! Vanwege de prijs, die aan de dure kant ligt vind ik, had ik er nog geen 1 gekocht. Nu heb ik eindelijk dit palette, Volume 2 in de serie gekocht en vandaag deel ik mijn review met jullie. Lees je mee?

De Norvina Pro Paletten

Inmiddels zijn er al 4 grote Norvina Pro Paletten uitgekomen onder het merk Anastastia Beverly Hills. Deze paletten zijn vrij duur vind ik, ze kosten hier in Nederland tussen de €60 (The makeup spot) en €75 euro (ici paris). Dat vind ik echt een behoorlijke prijs. Dat is dan ook de reden dat het een tijd heeft geduurd voordat ik er 1 heb aangeschaft.

Andere ‘gewone’ ABH paletten had ik al wel in mijn bezit en daar ben ik heel tevreden over. Daarom was ik ook zo benieuwd naar de Norvina Pro Paletten. Ik heb al verschillende meningen gehoord over dit Norvina Pro Palette Volume 2, en ook de andere versies, daarom wilde ik er zelf ook graag een review over schrijven.

Swatches

ABH Norvina Pro Palette Volume 2 swatches

Zoals altijd, eerst de swatches. Het Norvina Pro Palette Volume 2 wordt vooral gekenmerkt door blauwe en groene kleuren, maar er zitten ook een paar ‘uitschieters’ van kleurtjes in, zoals roze, geel en oranje.

Over het algemeen was het pigment goed. Ik merk wel een groot verschil tussen de matte kleuren die een pressed pigment zijn en de ‘gewone’ matte kleuren. De pressed pigments zijn stroever en moest ik veel meer opbouwen dan de gewone mattes. De shimmers voelden prima aan.

Looks

Voor deze review heb ik met het Norvina Pro Palette Volume 2 twee kleurrijke looks gemaakt. Honestly, dat kan ook niet anders want er zitten zo goed als alleen maar kleurrijke tinten in dit palette πŸ˜‰ Bij de look hierboven was ik al meteen verrast door het pigment van de gele oogschaduw. Ik had ook vrij weinig problemen met het blenden van de kleuren in deze look.

Bij deze look had ik echt meer problemen met het palette. Dit kun je ook zien links in het blauwe gedeelte. Hoe ik ook probeerde kreeg ik het niet mooi geblend naar mijn idee en bleef het wat patchy. Als ik probeerde om er meer product op te tappen dan pakte het eigenlijk niet meer. Hier aan merkte ik dus goed het verschil in de pressed pigments in het palette en ik had daar met het maken van deze look niet goed aan gedacht. Met pressed pigments kan je beter met een stevige kwast de oogschaduw tappen op je oog, in plaats van het aan te brengen met bijvoorbeeld een zachte blending kwast.

Review

Het is dus even wennen, die pressed pigments. Ik kan me ook voorstellen dat sommige mensen het daarom een lastig palette vinden. Toch ben ik persoonlijk wel heel blij met palette. De Norvina Pro Palette Volume 2 is echt een eyecatcher en de kleuren zijn fantastisch gepigmenteerd. Het werken met de pressed pigments, daar ga ik gewoon nog even mee oefenen. De andere kleuren werken wel fijn en blenden ook goed.

Inmiddels heb ik ook Volume 1 aangeschaft en ik kan niet wachten om die te proberen! Heb jij een Norvina Pro Palette?

Lees hier ook mijn review over Volume 1 van de Norvina Pro mini paletten: https://themakeupmommy.nl/abh-mini-norvina-pro-pigment-palette-vol-1/

You may also like

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.