ABH Mini Norvina Pro Pigment Palette Vol 1 | Review

Dit kleine, kleurrijke palette van ABH is samengesteld door Norvina zelf en is natuurlijk een mini – versie van het grote Norvina Vol 1 palette. Kijk je mee naar mijn review?

Mini palette

Mijn eerste gedachte toen ik dit palette binnenkrijg: oké, hij is wel heel mini. Natuurlijk heet hij ook de ABH Mini Norvina Vol 1, maar goed ik vind er dan toch nog een best prijskaartje aan hangen. Ik kocht hem zelf met 20% korting bij Sephora, en betaalde €24. Voor die prijs vind ik het nog te doen, maar eerlijk, voor de normale €29 (en hier in Nederland zelfs €35) zou ik hem niet zo snel kopen.

Dat gezegd hebbende, mijn 2e gedachte was, wát een prachtige kleurtjes! Ik hou echt van dit soort kleurtjes, ik word daar helemaal blij van!

Swatches

abh norvina pro pigment mini vol 1 swatches

De swatches. Het palette bevat 2 metallic kleuren en 7 matte kleuren. De metallics voelden perfect aan met het swatchen, zacht en heel goed gepigmenteerd. Sommige van de matte kleuren werkten niet helemaal goed mee met me; je kunt het nog zien op de foto. Het ging vooral om de lila kleur midden onderin en de donkerste kleur rechts onderin. Ik probeerde ze op te bouwen maar dat lukte uiteindelijk nog niet helemaal.

Ooglooks

norvina pro pigment mini vol 1 eyelook

Bij de 1e look die ik maakte, was ik een beetje in een creatieve bui ;-). Met zo’n look vind ik het lastig om het palette goed te beoordelen, daarom maakte ik ook nog een een ‘gewone’ cutcrease erbij.

Ik ben al in het bezit van een aantal Anastasia Beverly Hills oogschaduw paletten, maar dit is het eerste ‘Norvina’ palette dat ik probeer. Ik heb ook gemixte reacties gehoord over de Norvina paletten, dus ik wilde ze zelf ook graag proberen.

Review

Ten eerste, de oogschaduws zijn allemaal héél goed gepigmenteerd. Sommige van de matte kleuren moet je wel iets opbouwen, maar ze blenden goed met elkaar en ik had geen last van fallout. De lila kleur en de donkerpaarse kleur blenden íets minder goed dan de rest, maar over het algemeen vind ik ze prima. De metallic kleurtjes werkten super fijn, ik hoefde niet eens mijn kwast nat te maken, ze werkten op zichzelf al heel goed.

Ik kwam er later achter dat de 7 matte kleuren allemaal pressed pigments zijn, en ik denk dat daarom niet iedereen er even tevreden over is. Deze zijn namelijk vaak wat moeilijker te blenden en hebben een beetje een andere aanpak nodig dan andere oogschaduws. Wel zijn ze vaak heel goed gepigmenteerd, wat ik inderdaad terugzie in dit palette. Ik vind dit palette inderdaad wel heel anders werken dan de ‘normale’ oogschaduw paletten van Anastasia Beverly Hills, die allemaal echt heel smooth blenden. Je voelt echt wel dat het een andere formule is.

Je moet wel echt van deze kleurtjes (en felle kleuren) houden als je deze wilt aanschaffen. Ik denk dat het moeilijk wordt om er een wat neutralere/zachtere look mee te maken.

Ik ben er in ieder geval blij mee! Zeker de 2e look die ik maakte vond ik zelf heel mooi en juicht om zomer. Daar zijn we allemaal wel aan toe, toch?

Het Anastasia Beverly Hills – mini Norvina Pro Pigment palette Vol 1 is oa te koop bij Ici Paris XL of Boozyshop. De prijs ligt rond de €35.

Misschien vind je dit ook leuk:

ABH Norvina Pro Pigment Vol 2 review: https://themakeupmommy.nl/abh-norvina-pro-palette-volume-2-review/

You may also like

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.