1 merk ooglook – Golden Rose

\

Ik mocht van het beauty merk Golden Rose een aantal producten ontvangen en ik maakte een ooglook met álle items! Ook review ik alle items in dit artikel. Lees je mee?

Golden Rose

Het merk Golden Rose kende ik al een tijdje. Een paar jaar geleden zat er namelijk een fysieke winkel van Golden Rose in de stad van Haarlem, waar ik woon. Ik kwam daar regelmatig om er de mooiste nagellakjes te kopen. Verder was ik nog niet zo heel erg bezig met make-up op dat moment; dus andere producten had ik nog niet van Golden Rose geprobeerd. De nagellakjes stonden voor mij bekend als van hoge kwaliteit; daarom was ik extra benieuwd naar de make-up producten van Golden Rose!

Ik ontving de volgende producten:

  • City Style Face & Eye palette
  • Eyeshadow primer
  • Smart liner – matte & intense black eyeliner
  • Longstay Precies Browliner in de kleur 104
  • Wonder Lash 12x Volume & Lash Lift mascara
  • Metals Liquid Highlighter in de kleur Warm Gold

Het leek me leuk om deze review een keer wat anders te doen. Ik heb twee keer een ooglook gemaakt met al deze producten van Golden Rose. Die ga ik aan jullie laten zien en daarna schrijf ik over elk product een korte review.

De producten van Golden Rose zijn voornamelijk vanaf specialisten te koop: schoonheidssalons, kapsalons en nagelstylisten. Maar je kunt het ook makkelijk bestellen via de Nederlandse website van Golden Rose! Het internationale merk is verder beschikbaar in 96 landen!

Ooglook met de Golden Rose producten

Stiekem heb ik dus niet één maar twee ooglooks gemaakt. Maar de eerste die ik maakte, daar was ik eigenlijk niet zo tevreden over. Dus in mijn ogen telt die niet. For the sake of this review zal ik deze ook delen, dan leg ik gelijk uit waarom ik er niet tevreden over ben. Overigens heb ik twee producten gebruikt die niet van Golden Rose zijn: een concealer en lashes, want anders voel ik me op de foto’s echt te bloot haha!

ooglook golden rose city style
ooglook golden rose city style

De eerste look was dus echt niet naar mijn zin. Ik kreeg de kleuren niet goed geblend en ze blendden allemaal weg tot 1 donkere lelijke kleur. Ik heb geprobeerd om er het beste van te maken, de shimmers vond ik wel mooi! De tweede look vond ik echt stukken beter, hierbij heb ik expres wat van de lichtere tinten gebruikt (ook de highlighter in het palette). Verder heb ik dus alle producten gebruikt: het Face & Eye palette, de browliner, de mascara, de eyeloglook gold

City Style Face & Eye palette: 02 Smokey, €18,95

golden rose city style face & eye palette 02 smokey

Dit palette bevat een bronzer, blush en highlighter aan de linkerkant en aan de rechterkant 9 oogschaduws. Nu ben ik lekker rebels geweest en heb ik ook de face producten in mijn ooglooks gebruikt; ik miste anders echt wat lichtere tinten..

Het pigment van het City Style palette vond ik redelijk goed. Wel had ik wat moeite met blenden, dit ging niet al te gemakkelijk en ook werden de kleuren een beetje muddy. Oftewel ze blenden allemaal een beetje in 1 kleur en de kleuren zelf vervagen. Dit gebeurde dus vooral in de eerste ooglook, waar ik teveel donkere kleuren gebruikte die niet mooi blendden. Voor de tweede look ben ik dan echt wat van de lichtere kleuren gaan gebruiken en ook wat meer shimmers; de shimmers vond ik een stuk fijner werken en zijn ook mooi.

De face producten in het palette zijn mega goed gepigmenteerd. De bronzer is wel iets te warm/donker voor mij, maar de blush is een mooie kleur en de highlighter is prachtig en lekker blinding!

Eyeshadow primer, €7,95

golden rose eyeshadow primer

Ik ga als eerste zeggen; ik ben gewend aan de oogschaduw basis van P Louise. Daar ben ik erg tevreden over en ik gebruik eigenlijk ook alleen die.

Het was echt even een ander verhaal om de eyeshadow primer van Golden Rose te gebruiken. Hij voelt heel dun en olie-achtig op mijn huid en ik heb t idee dat je het zo weg smeert. Of het echt helpt met de oogschaduw te behouden kan ik niet echt zeggen. Ik probeerde er ook nog een ‘cut crease’ mee te maken, maar omdat hij zo dun en transparant is dekt hij niet zoals een concealer of mijn P Louise base doet, dus dat was ook niet een heel groot succes. Snap ik wel, deze primer is daar niet echt voor bedoeld.

Smart liner: matte & intense black eyeliner, €7,95

golden rose smart liner

Deze eyeliner is een liquid eyeliner en heeft een dun, maar stevig kwastje. Het kwastje is niet zo flexibel als andere liquid liners die ik geprobeerd heb. Ik kon echter wel een mooie lijn zetten, vrij dun ook. Hij is inderdaad echt intens zwart, dus daar was ik al blij mee! Hij droogt na een tijdje matte op en bleef gedurende de dag goed zitten op mijn ogen. Mijn wing was ‘s avonds iets vervaagd maar dat kwam omdat ik er langs was gegaan met mijn hand. Hij is dus niet waterproof, maar verder blijft ie goed zitten.

Longstay Precise Browliner – kleur 104, €12,95

golden rose longstay precise browliner

Allereerst: het is de goede kleur, yay! Vaak met wenkbrauwproducten heb ik dat ze te warm zijn, of te donker oid.. deze kleur was goed. Het is een dun soort potloodje (geen potloodvorm!) die je omhoog en omlaag kan draaien, met aan de andere kant een spoolie, handig! De punt is niet zó dun dat ik er echt mooi ‘haartjes’ mee kan tekenen, maar het pigment is heel goed! Ik kan er prima mijn wenkbrauwen mee opvullen. Ik moet zeggen dat ik deze browliner al de hele week gebruikt heb, hij is lekker makkelijk en snel

Wonder Lash 12x Volume & Lash lift mascara, €12,95

golden rose 12x volume mascara

Ook deze mascara gebruik ik al de hele week! Ik vind het een erg fijne mascara. Al eerder vertelde ik aan jullie dat mijn wimpers erg kort en recht zijn. Zo reviewde ik de Max & More mascara die helemaal niks deed voor mijn wimpers (lees de review hier). Deze mascara doet dat dus wél! Mijn wimpers krijgen goede lengte, volume en staan zelfs goed omhoog! Top mascara.

Metals Liquid Glow highlighter kleur Warm Gold, €9,95

Nou ten eerste: ik hou niet zo erg van liquid highlighters. Dit komt vooral omdat ik ze wat lastiger vind om aan te brengen. Maar uiteraard heb ik deze highlighter uitgebreid geprobeerd en ik moet zeggen: de glow is geweldig! Wauw! Rechtstreeks of met mijn vinger aanbrengen werkte voor mij niet zo; ik bracht hem uiteindelijk aan met een stevige kwast en blendde hem dan wel wat uit met mijn vinger.

Ik was dus uiteindelijk niet met elk product even tevreden, maar toch zitten er wat fijne producten tussen! Wat vonden jullie van mijn ooglook met de Golden Rose producten? En heb jij al eens iets geprobeerd van dit merk?

*Dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb.

You may also like

7 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.